Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.2003, 12:46
ErkekFatma
o bir sivasli...

ErkekFatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür aldı 0 Mesajlar için

Alıntı:
Original geschrieben von KlrCiCeGi
Durun kiprasmayin ben size bi tarif daha vereyim pasa kebabini begenmeyenler olursa sayet olmazda bunu kesin sevecek
Yag Mantisi

hamur lazim bunun icin normal bi mayali hamur yogurun (un.su veya süt maya,tuz) sonra kiyma ile karabiber,kirmizi biber ve tuzu karistirin.hmm simdi yumaklar alin hamurdan yumagin birini yuvarlak bi sekilde acin aralikli bi sekilde kiyma icinden koyun findik büyüklügünde teker teker sonra bitane daha yuvarlak bi hamur acin diger hamurun üzerine kapatin bi cay bardagi ile kiymali olan yerlerden yuvarlak yuvarlak kesin üffff anladinizmi yaa neyse anladiginizi umuyorum sonra kizgin yagda bu kestiginiz ici kiymali hamurlari kizartacaksiniz.Üzerine sarimsakli yogurt dökün cokca ve en üstede yine salcali sos yapip dökün yine cokca ayy agzim sulandi anlatirken bak kesin deneyin cok tatli cok harika nasilda övüyorum kendi tarifimi valla begenmeyen olursa o onun agiz tadini bilmeyisindendir Afiyet olsun.....
ya bu yagda kizartilmis pogaca gibi birsey oldu... anlamadigim büyük bir hamur acilacak, üzerine aralikla et konup sonra üzerine baska bir hamur acilip kapatliacak demi??

eee ben bunlari keserken etin nerde oldugunu ne bilecem??? aha etide kesersem bos hamur kizarmaz mi??

bence minik minik beze alip onlari acip etleri koyup kapatmak daha mantikli degilmi???? istersen yine bardakla yaparsin.. no problem demi???

ayyyy kafam karisti beeeeeeeeeeee