Arkadaslar ...! sizlerle cok önemli bir seyi paylasmak istiyorum..!

Ben dün doktora gitmistim ve orada okudugum bir dergide su an cocuklarimizin eskisine nazaran cok daha büyük bir tehlikede olduklarini cok daha iyi anladim.(zaten malum kötülükler ve kötü insanlar her zaman vardi): STERN dergisi muhabiri polisle isbirligi yapip , asagilik bir cocuk taciri cetesine yaklasabilmek icin kendisini müsteri olarak göstermis . ASAGILIK adam muhabiri müsteri zannettigi icin , cocuklari kandirmakta kullandiklari taktiklerini ve numaralarini birde övünerek anlatiyor. Hedefleri 5 ve 6 yas gurubu cocuklarmis, cünkü en güzel onlar kandiriliyorlarmis. ILKOKULLARIN cikislarinin biraz ilerisinde bekleyip eve yanliz gidip gelmesini ögrenmis cocuklari hedef aliyorlarmis. Cocugun üstü batiksa ,cocuga cok tatli bir dille " sen üzerini batirmissin kücügüm , eger annen bunu görürse sana fena halde kizacaktir. gel benim arabam veya evim surada , silecek bir bez alip senin üzerini temizleyelimde annen kizmasin " diyorlarmis. Bu sözü söylerken cocuga soru seklinde ( temizleyelimmi ? ) degilde, cocuk büyüklerin sözüne itaat etmeye aliskin oldugu icin (gidelim ve temizleyelim annen kizmasin ) diye emrivakii olarak söylüyorlarmis. Dahada beteri ikinci oyunlari: Biraz daha büyük olan akli eren cocuklara yaklasamadiklari icin , onlara baska plan uyguluyorlarmis ( kardeslerim bu da akillara durgunluk verecek cinsten bir plan ): Önce kendilerini okul ödevlerinde ek ders verebiliriz diye gazeteye ilan veriyorlarmis. Cocugunun böyle bir seye ihtiyaci olan anne veya babalar telefonlasip görüsme sagliyorlarmis ve anlasma saglandigi takdirde cocuga uzun bir süre ders verip , hem cocugun ve hemde anne babanin güvenini kazanmayi basariyorlarmis. ( Tabiiki hangi ana babaya ve cocuga bu adam kötü fikirleri olan bir yabancidan sayilabilrki..? ) Daha sonra cocugun hangi saatlerde disariya ciktigini bildigi , cocugu beklemeye koyuluyorve aniden yolda rastlamis gibi yapip " sana vermem gereken bazi kitaplar var , benimle gelirsen sana hemen verebilirim onlari " diyerek yada Cocugun anne ve babasina telefon acip " bu gün cocuk bana gelebilirmi , ona faydali olacak baska bilgisayar programlari getirdim ve bunlar bir arkadasa ait giderken götürecek. Isterseniz ben cocugunuzu dönerken birakirim " diye anne ve babaya cok büyük kolayliklar sagliyorlarmis. Arkadaslar YEMIN edrimki su satirlari aglayarak yaziyorum cünkü bu SEREFSIZ KAFIRIN en cok gülerek ve övünerek anlattigi satirlar sanki benim cocuguma yapilmis gibi yakti kavudu icimi. KAFIR söyle devam ediyor " kücük 5, 6 yaslardaki kiz cocuklarina tecavüz ederlerken kamerayla filmini cekip , meraklisi heveslisi olan müsterilerine satiyorlarmis. Arkadaslar göz yaslarim yagmur gibi akiyor , kendimi tutamiyorum. KAFIR cekilen bu filme kendisinin baska sesler ekledigini söylüyor ama bazi cok enteresan müsterileri cocugun tecavüz anindaki aci ciglik ciglik seslerini duymak istiyorlarmis ve öyle müsteriler icinde orjinal sesleriyle satiyormus. (ALLAHIM SEN BUNLARIN BELASINI TEZ VER ! ) Bazi SAPIK KAFIR müsterilerde , o adamin bulup getirdigi cocuga kendisi tecavüz etmek istiyormus ve satici olan KAFIR DEN kamerayla kendi filmini cekmesini istiyormus ( tabiiki ücreti farkliymis ) Arkadaslar benim cocugum 1. sinifa gidiyor. Ben cok asiri evhamli bir anneyim ve okulda ögretmenler bana sürekli cocugumu bir kac arkadasiyla yanliz göndermemi söylemislerdi ama ben bunu KATTIYYEN;KESINLIKLE kabul etmeyecegimi söylemistim . Ama okula yalniz gidip gelen , kizimin sinifindan bazi cocuklari gördügüm zaman icim parcalaniyor. (ULU ALLAHIM CÜMLESINI KORUSUN ) Kizimin ögretmeni, yavrumun ileride hic bir zaman kendi ayaklari üzerinde duramiyacagini , kendi kendisine güvensiz biri olabilecegini savunuyor. ( BEN YAVRUMU O ÖGRETMENDEN COK DAHA IYI TANIYORUM VE BECERISINE GÜVENIYORUM ). ALLAHIN izni ile yavrularimiza daha cok sahip cikalim kardeslerim. Sizlerde yavrularinizi hic bir seye degismeyeceginizi biliyorum ama sabah evden erken cikmamak gibi rahatligada degismeyin ( calismayan anneler özellikle ) Yada okul cikislari disarida yeteri kadar insanlar ve arkadaslari var diye güvenmeyin cünkü disaridaki kalabaligin arasinda biraz evvelki anlattigim KAFIRLERDENDE sakli.
ALLAH RIZASI ICIN SU YAZDIKLARIMI ;TANIDIGINIZ VE BILDIGINIZ HERKESE ANLATIN. ( RABBIM CÜMLEMIZI HER TÜRLÜ SERLERDEN KORUSUN VE EMIN EYLESIN ) ALLAHA EMANET OLUN.