| Alıntı: | | | |
| Alıntı: papatya Patya kardesim öncelikle bu yazin ile bizleri bilgilendirdigin icin Allah(cc) senden ve bu olayi ortaya cikaranlardan razi olsun, biricik kizimin dogdugu günden beri bu gibi seyler benim icimde büyük bir korku oldu hep "ya onun basina kötü birsey gelirse" diye icim icimi yiyor ve televizyonlarda gördügüm haberler beni cilgina ceviriyor Yüce Rabbim bunu yapan o kafirlerin belasini versin ve bütün masumlari korusun.bende cocugumu o kula yalniz gönderebilecegimi saniyorum | |
| | |
PAPATYA kardesim ilginden dolayi

birbirimizi bilgilendirmek ve haberdar etmek biz müslümanlarin görevi kardesim ve mutlaka sizlerinde bu konuyu önünüze gelen herkese anlatip , uyarmanizi rica ederim . Inanirmisin o yaziyi okudugum günden beri , gözüme dogru düzgün uyku girmiyor.

Önceden bazen cocuklarim üzerlerini batirdiklari zaman , neden hic dikkat etmiyorsunuz diye kizardim. Simdi ise cocuklarima defalarca sarilip , hayatta hic bir seyin onlardan daha kiymetli olamiyacagini söylüyorum . Anneye babaya karsi iclerinde hic bir konuda korku tasimamalarini ,defalarca tembih ettim. ( zaten bizde dövmek söyle dursun , seni döverim sözü bile yasak )