Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.2003, 15:19
ledunn

ledunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
19 Teşekkür 17 Mesaja aldı
Sizlere beni götüren bir *kalbim* birde *bilgisayarim* vardi.!!

Rahman Rahim Allahin adi ile...
Alemlerin Rabbi Allaha hamd olsun.
Afiyette ve belada, darlikta ve genislikte.
Salat ve selam, Seyyidül-mürselin Resulullah Efendimize ve tüm aline
Sübhan Allahtan temenni: Selametiniz, afiyetiniz, sebat ve istikametinizdir
///////////// ///////////////
Sizlere beni götüren bir *kalbim* birde *bilgisayarım* vardı.!!!

*Ümmet kardeşim hep merak etmiştir ledunn kardeşinizin neden veda ettiğini.Her zaman eleştirmiş ve tenkit etmişti bizde kendisine sabret zamani geldiğinde mutlaka açıklayacağız öğrenirsin diye.İşte o gün geldi.Buyur Ümmet kardeşim .

*Sevgili ve çok değerli kardeşlerim kalbim sizlere devamlı götürmektedir yani kalbim sizlerle beraberdir.Fakat bilgisayarım ne yazik ki sizlere kısa bir zaman sonra götüremeyecek.

*Hepinizi cani gönülden sevdiğimi bilmenizi istedim.Elimden bir şey gelmiyor.Yaklaşık olarak bir ay içerisinde bulunduğum ve beni sizlere götüren bilgisayardan ayrılıyorum.Yani işyerinden istifa ettim.Bu konu ile daha öncede sizlere bir yazi yazmistim.

*Daha fazla dayanamiyorum.Şirket sahipleri çok yipratiyorlar.Eğer bir hatami bulmuş olsalardi. Tazminatsız çıkartacaklar di Fakat Allahü Tealaya çok şükür Bir hatami bulamadilar.Kısaca şöyle söyliyeyim.İzinsiz şirketin hiçbir şeyini kullanmam.Bu bilgisayar ve internet dahil..Disiplinli çalışırım ve Mümkün olduğu kadar sifir hata ile calısmaya çok özen gösterir sıfır hataya ulaşana kadar her türlü bilgi ve formülü denerim.Tabiki meşru yoldan.

*Kısacası Hata bulamayınca bu sefer yıpratma politakisini uyguluyorlar.Sonunda korktuğum başıma geldi yazisini sazdığım günden bu zamana kadar.Sabrediyorum.Bu gün Allahü Tealanin Lutfu Keremi ile istifami verdim ve en geç bir ay içerisinde ayrılacağımı beyan ettim.(((Bunlari yapanlarin tekbir vasfini yazmakta mahzur görmüyorum.Oruç tutmazlar ve bizlerin gözleri önünde yer içerler.Bu yeterli olur sanirim.))) Ne yapalim bizde bu şekilde belki imtihan oluyoruz.

*Sizlerden ayrılacağım için çok üzüntülüyüm.Ağlamamak için hiçbir neden yok.Utanmasam ağlıyacağım.

*Belki Yine Allahü Tealanin lütfü keremi ile başka bir işyerinde bu imkanlara sahip olup sizlere kavuşmamızı bizlere nasip eder.

*Gerçi bir aksilik olmazsa yaklaşık bir ay gibi bir zaman daha beraberiz fakat.Ne olur ne olmaz Şimdiden hakkınızi helal edin.Bizden yana helal olsun.

*Sizleri çok ama çooookkk Seven Ledunn(Hüseyin) kardeşiniz yoldaşınız sırdaşınız.Tabi bunlara layik olabildiysek.

*İsteyen olursa pm den mesajla hem telefon numarasini verir hem de telefon numarami alır.Veya Ahmet76 Kardeşimde var ondan öğrene bilir.

Allahü Tealaya emanet olunuz.Kalbim daima sizlerle.Unutulmamak dileği ile.
Muhabbetle!!! Muhabbetle!!! Muhabbetle!!! Muhabbetle!!!

Muhabbetle!!! Muhabbetle!!! Muhabbetle!!! Muhabbetle!!!

Not:Hadis,dini bölüm ve mesajlar bölümüne yaziyorum.3 Mesajıda silmezseniz sevinirim.Kurallara aykırı ise mesajlar bölümündeki kalsa yeter.
ledunn isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla