| Alıntı: | | | | | Original geschrieben von kaya44 mümin kardes anlamadigini ifade eden sensin, ben gayet iyi anladim senin yazini, herhalde hepsini, özellikle son paragrafi okuma zahmetinde bulunmadin.... Kimseye kulp falan takma ihtiyacim da yok, hem sen onlarin sinifindan sanirim degilsin... benim sorunum insanlarin önüne gecip en hizli sekilde rejim düsmanligi yapacaksin senin tabirinle kemalciler karsi cikinca en cok korkan yine sen olacaksin.... Bilmem anlatabildimmi? Senin Antikemalizm sorununa gelince, insanlara kin ve nefretten baska birsey asilamiyorsun... Yapin ayni 200 metrekarelik sözde halifenin tavirlarina benziyor... Elin ülkesinde Ülke ha.... Mücadele yapilacak yer Türkiyedir... Eger kalibiniz buna uygunsa gidin yapin... Bosyere nara atmak bisey ifade etmez... Evet belkide size iskence edecekler, mapus damlarinda cürütecekler, hakaret edecekler. Bunlari yemiyorsaniz bu islere burnunuzu sokmayin birakin isin ehli gerekeni zaten yapcaktir... Internetten klavyenin arkasina gizlenip M. Kemal düsmanligi yapmak basit degilmi? Insanlara biraz da sevgiden hosgürülü olmaktan bahset... islami tanimayan senin gibilerin yazdigini okusa islamin düsmanlarina hak verir sanirim.. sen ilk önce adamlarin "taptiklarina" saygi göstermesini ögren.... vesselam | | | | | | Alıntı: | | | | | Kusuruma bakma ama kardes bu Mübarek ayda seninle ugrasmam! Sen bilgisiz ve önyargili konusuyorsun! O kadar habersiz ve bilgisiz konusdun ki yukaridaki sözlerinin bir cogu asiri sekilde Islama ters! Kardes sen bildigini oku ve yoluna devam git , diger Insanlarada camur atma! Bu üsteki nakletmis oldugun yazindan senin daha cok eksiklerin oldugu anlasildi! Sana Tekrar diyorum ve iyi anla bu sözü: Kimsenin burnu kanamadan Islam gelsin düsüncesini kafandan önce bir sil.................................!!!!!!!!!!!! Büyük Zaferler , Sehadet Askina bürünmüs Insanlar ister....kendi nefsine sorsana sehadete hazirmi??????  Bu sana hitaben son yazimdi! Hakkini Helal egle, benden yana Helal olsun!
Allaha Emanet ol!
PS: Sana tavsiyem cok cok Siyer oku! Peygamberinin uygulamasiyla Islami oku!!!! Yukaridaki yazmis oldugun Meselelere rastlarsin orada!! Ayrica simdiki camimiz 150 metrekare, burayida dogrulamis olduk  | | | | |
__________________ Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir! Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103)
Konu Salah ad-Din tarafından (16.11.2003 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir..
|