Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.11.2003, 02:48
@Mecnun

@Mecnun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Ötesi sende saklı, berisi bilmem kimde

Çıktı ise en umulmaz bir sokakta hüzün karşına
Geriye dönüpte ağlamak ne karına
Elbet geleceğim yağmur olup karşına
Ekeceğim dostluk tohumlarını bahtına.

Topraktır Elbet İnsanı Tatmin eden. Fakat Eyy Dost Sende Topraksın ya Bunun İçin Allah a Şükür gere.
---

adımların yorulduğunda bir dağ yamacında, insanın aklına gelir o vakit köy kahveside. Girilir içeriye ve içilir kave şöyle kana kana. Ohh denir ve hoşnut edildikten sonra da kahveci, yorucu dağ yamacına tekrardan tırmanılır.,,,,

işte böyledir eyy dostum sendeki de bendeki de hayat olsa da. İşte böyledir bir yamaç ne kadar da sarp olsada onu aşmak. Ama itiraf damarım yine sınırı aştığımı söylese de, ona inat yine söylüyorum; sen olmasan ben hangi yamaca bakmağa cesaret edebilirdim. Ve handi yamacın ardında bir inişin olduğunu akıl edebilirdim. Elbet bilemezdim geçilemeyen ırmaklara göğsümü germek kadar güzel bir şey olmadığını. Elbet bilemezdim katil çöm kumlarının insana deryalar kadar rahatlatıcı gelmediğini. Elbet bilemezdim insanlardan dost edinilebileceğini. Şimdi şükür zamanıdır onu bilirim elbet. Şükrü sahibine iletme zamanıdır elbet. Ki olmasaydın karşımda en çekilemeyen bir dönemde, bilmem yaşar mıydı bu iyimsen çocuk şimdi de.
Allah bizi ayırmasın dostum. Çünkü senden ayrıldığım gün ölüme merhaba demekten korkarım. Hoş sen bana ölümün de güzel olduğunu söyledin. Ama sen yoksan sözlerin eğlenmez bende. Sen yoksan bu can nefes almayı bile unutur inan. Allah bizleri ayırmasın dostum.