Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.2004, 15:21
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
662 Teşekkür 248 Mesaja aldı
Abi bunlar genelde FAKE mailler.

DF e gelen mail bilincli geliyor ama ne yazikki maili gönderen af edersiniz diyerek yaziyorum salak DNS ini bile degistirmesini bilmiyor.

IP yi Fake yapabiliyor ama DNS ayni kaliyor.Ve genelde bana DF e gelenler icerisinde sunlar var

SERVER UPDATE
SERVER STATUS
cart curt vs.

Yazsa topige Allah rizasi icin 1 kere ac yorma beni acacam.Ama o akil yok adamda

Burayi cok iyi biliyor ve okuyor Serverden bahsettigimi cok iyi biliyor.Ama ne yazikki zavalli bilmiyorki Bana Server Status belirli bir isim altinda geliyor

Cihad74 Abi Yanilmiyorsam yurt dışında yaşıyorsun.Degerli abim bilirsinki senin evin dingonun ahiri degil.Yani öyle daldan düşer armut gibi gelip evine giremezler.Hem nicin gireceklermis bir kac Program kullaniyormuşsun diyemi

Abi inan bana bunlar basit konular.Agiri ise Cinayet dir.Sana veya bir coguna gelene kadar ilk önce bu insanlari temizlemeleri gerek ortadan.
Abi tasalanmana gerek yok bu konularda banada şimdiye kadar 2 defa polis geldi 1 defada başka bir isim altinda tel acti.

Sonuc Heeec.Sucu olmayan adama burada kesinlikle bir şey yapmazlar,sende biliyorsun.

1.cisinde geldikleri gibi geri gittiler.
Bana diyorki Sie haben bestimmt nicht dagegen wenn wir rein dürfen.
Dedim Natürlich habe ich was da gegen.Yani abi herkesi evinize sokmayin.

DIL ile kesinlikle evet demeyin.
Gösterilen kagidi okuyun ama imzalamayin.Kagit üzerinde anlamadiginizi ifade edin sesli anlatsin yok anlatamiyor ise başkası gelsin
Avukat a tel acin önlerinde gidince degil.

Bak göreceksiniz fazla üstelemiyecekler.
Hem bunun yaninda sucun neki?.

Hic bir Devlet Dairesi bu gibi konularda mail atmaz.Birde IP adresi yaziyor.looooooooool

Ya cidden komik.

Abi bu neye benziyor biliyormusun hani vasiyyetname vardi ya Allah in resulu ölenleri sayiyorda Cehennemlikleri görüyor ve bilmem birisine rüyasinda anlatiyor.

Allah ın Resulu Cehennem Bekcisi olmadigi gibi.
Polislerde IP tarayacisi degildir
Cogu ESC veya ENTER i bilmez abi.

Cihad74 abi bana gelen Mail seninle ilgili degil.
Tahmin ediyorum Foruma Kayit olan 100 lerce Laik nicknamesi ile ilgili.
Ya aslinda komik buldugum olay ya birisi bir şey yapiyorsa nicin oturup adam gibi yapmiyor.Yani eline yüzüne bulastiriyor

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla