Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.02.2004, 01:03
Salah ad-Din
Müslümanlar el ele ,Filistin icin!

Salah ad-Din - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 42
94 Teşekkür 56 Mesaja aldı
Alıntı:
Original geschrieben von M. Ali Saral
Buralardan elde edilen paralarla "MÜFTÜLERE" de maaşlar ödeniyor. Müftüler de o maişetle çoluk çocuk besliyorlar. O çocuklar da büyünce hilafet devleti kurmak için cemaatlar kuruyorlar v.s., v.s.... O cemaat da kalkıyor; bu paraları belki de kerhen toplamak zorunda olanları, yerden yere vuruyor.

Bir yerler de terslik var ama nerede acaba?... ya bu paralar bir işe yarıyor... ya da bu paralarla yetişen nesilden fayda gelmiyor...

Bak hizbullah, yukarıdaki yazıyı kimseyi hakir görmek için yazmadım. Ne söylediğinizi kulağınız duysun diye yazdım.

Ya Arkadas ne demek istedigimi iyi anlamissin cevapsiz kalinca siyaset yolunu ariyarak bögle carpik laflarla oyalamissin! Mesajim yerine varmis!!!
Bu sözleride seni hakir görmek icin yazmiyorum, kendi yazdigin yaziyida sesli okuda kendi kulaklarinda duysun! Senin benzetmene tepki olarak bu kiyasi yapiyorum, acaba bu paralarla senin Maaisin veya Babayin emekli Maasi ödeniyorsa bunlari düsünerekmi yukaridaki yaziyi yazdin????????? Ailende ve Akrabanda hic kimse yok galiba Devletden Maasli! Cok rahat yazmissin gibi geliyor bana!!!!! Birak elin Müftüsünü ilk önce kendine bak!!!!

Demokrati Müslümanlara iste böyle Haramlara izin verdirir ve bunlarin kazanclarini toplatir! Isterse Mücahid bulundugu Makamda tersini yapsinda görelim!!!!

Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103)
Salah ad-Din isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla