Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.02.2004, 15:19
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 67
39 Teşekkür aldı 14 Mesajlar için

Alıntı:
Original geschrieben von M. Ali Saral
Biz delikan forum doğar doğmaz kucağımızda bulduk.. Henüz bir iki aylıktı dolaşırken denk geldi. Ki ne denk geliş, kavga kıyamet... İnsanlar birbirini anlayana kadar çok kafa göz yarıyorlar. İnternet ortamında leb demeden lebleyi anlama konusunda El-Emin ve Ümmed kardeşler epey yol katetmişler.

O zamanlar yanılmıyorsam Yılmaz kardeş daha ağırlıklı ilgileniyor gibi idi. Biri daha vardı, ama bak şimdi ismini unuttum. Sait diyesim geliyor ama yanılabilirim. Sonra ümmed ile el-emin el attılar. Fena da yapmadılar.

Sahi ümmed kardeş; delikan forumun tarihçesini bir yerlere yazsak nasıl olur.
Abi konu bomba gibi düşmüş.MaşaAllah.

Saral abimle benim tanışmam cok garip olmuştu.DF in sorunlu günlerinde üye olmuştu kendisi.

Ortalik karışık kim kime dum duma hesabı
Dini bölüm ile Siyaset de sözler uçuşuyor Cemaatlar kötüleniyor vs.. derken Saral abi üye oldu DF.oralar zaten gergindi.Saral abi yanilmiyorsam ya diniye yada Siyaset e bir şey yazmiştı derken 2 ve 3 oldu.

Yönetimde hemen yazi yazdim gardaslar bakin birisi daha geldi.Ortalik karışık bu adami gönderelim bu da konularin üstüne üstüne gidiyor.

Ve Artmaster abi ilede başta bir sorun yaşamıştın saral abi zaten ben ondan dolayi hep sana bakiyordum.Bu adam ne yapiyor burada diye.

Sonunda Artmaster abi demesinmi Saral arkadaşımızı yönetime alalim.
Sonucta kabul olmustu.

Ama benim yazdigim yazi vardi Yönetimde halen Saral i atalimmi? başligi latinda dedim ummed bu yaziyi silemezsin ve silmedimde.

Saral abi Yönetime girdi.Elbette yazimi gördü.Aradan zaman geciyor.Saral abi bana yazmiyor yada o konuya yazmmamisti şaşırdım.

Dedim Saral abi yönetime girmesi ile cikmasi bir olacak kesin.
Hayir tam tersi oldu. Saral abi yazimi gördügü halde hadin Selamunaleykum demedi.

Dogrusu daha fazla yazmaya başladı.Bu benim gercekten yüzümü kizartmisti.Ve yapmis oldugum hatami bana söylemedi ama acmis oldugum konu yüzüme tokat gibi inmişti zaten.

Saral abimizden Palda özür dilemek zorunda kaldim.Çünkü yargisiz infaz a kalkismistim.Ve Yönetimde bir cok kiside kabul etmemisti hatta bekle ummed demislerdi.

iyiki beklemişim.Benden Akıllı benden zekalı ve bir cok konuda örnek alabilecegim bir insan karşımda sonunda buldum.

Herkes Saral abi gibi yapmaz ve yapmayacagini tahmin ediyorum.
Saral abi nefsini ayaklar altina almıştı ve susmuştu onun büyüklügü sabrindan belli oluyordu.ve halen de öyledir