m. ali saral yine duramamış bu sefer imzama gözün ilişmiş.
eminim günlerdir aklındaydı da bu güne nasip oldu.
Demişsin ki :
Kan susamış çöllerde HÜSEYİN olmak ; Put dolu meydanlarda İBRAHİM olmaktır " İSLAM " Bu söz meslemin imzası. Güzel bir söz.
Vakti zamanında bir büyümüz de bana demiştiki "Bu davanın "İbrahim"i olmak kolay "İsmail"i olmak zordur. Sen "İsmail"i olamaya gayret et .
Allah bizi İbrahim milleti etmiştir. Sende ben ondan değilim dersin olur biter.
Doğrudur , insanlar rasında kurban çıkması , kendini feda etmesi zor , güzel bir harekettir Bu bağlamda filistinde , ırakta , çeçnistanda vs kendilerini bu İslam dinine ismailce kurban edenler çıkıyor mesela .
Fakat kimse can parçası , dünyada biricik varlığı olan kendi göz bebeği olan İsmaillerini feda eden , kendi elleriyle kesmeye çalışanlar çıkmışmıdır ?
Ama senin gibi batıl zihniyetler o sözdeki küfrün ve tağut putlarına indiren balta sahibinin İsmail değil de İbrahim olduğunu gördüğün halde sırf nickim meselem olduğu için demogoji olsun diye milleti üzerime saldırtacağına , hırıstiyanlar gibi bir tokat yersen öteki yanağını dön zihniyetine İsmail a.s. alet ediyorsun.
Şimdilerde de değişen bir şey yok. Herkes kurban etmek istiyor. Kurban olacak yok...
aklına gelmiş , konuşma , örnek olda en güzel tebliği görmüş olalım. Bize bahsettiğin eleştirmekten başkasını sen ne yapıyorsun?
BU arada Libas kardeş benim yazımdan Akp den kafir dedeiğim birine ya bir yazımı burada gösterebilirmisin ?
Benim dediğim fiillerin küfür olduğudur !