Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.03.2004, 12:49
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
661 Teşekkür 248 Mesaja aldı
sisterE genelde şöyle
Dünya üzerinde bir cok insan var ve mail adresleri var ama onlara hic kimse mail göndermiyor,ve bu insanlar gercekten her gün mail bekliyorlar birisinden.

Bu sadece Mail konumunda 1 kategori insanlar vardir onlara mail gönder okumazlar ama mail geldigi icin sevinirler Benim Mail katagorimdeki insanlari genelde bunlar oluşturmaktaydi herhalde

Bendede 3 mail adresi var.
1.Gercekten kullandigim mail adresim
2.Almanlar a yazdigim mail adresim
3.Her yerde kullandigim hic bakmadigim mail adresim (Spam icin )

Mail yine iyi.Bir ara geceleri saat 2-4 arasi Telefon geliyordu kisilerden sagolsunlar sonunda Telefon numarami degistirmek zorunda kaldim.
Konuyu bayagi dagittim ama şunu demek istemekteyim her hangi gibi bir konudan anladigin zaman bu hangi konu olursa olsun bunu insanlar duydugu vakit ve nasil desem hep devamli tavsiye ediyorlar ve birden tanimadigin insanlar tel aciyor.Bana cogu kez oluyor hadi hayirlisi.

Anlatmam lazim bunu
Gecen bir Kalp ameliyat doktoruna gittim bilgisayarini vs.. düzelttim.
Bana bu gün Tel acti ne dedi biliyormusun.

ummed hastahanede Bilgisayar bölümünde adam ariyorlar.Hemen dilekce yaz.InsaAllah olur ya UPS den kurtulurum düsünsene bilgisayarlarin arasinda calisacagim.Orasi benim icin dünyanin cenneti demek

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla