Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.12.2002, 01:16
Fani

Fani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 1 Mesaja aldı
:)

abi ben gördüğüm duyduğum şu ki ;;

adam siirtte proton araba firması kuracaktı ve doğuda yatırım yok birde orada yatırım yapanlara kolaylıklar devletten sunulduğu için..orada fabrika açtı ama burası Türkiye Koç ve bazı sakat arabalarla mesela Tofaş gibi ve yabancı şirketler arabalarlına rakip olmasını istemediği böyle bir işin gerçekleşmemesi için malüm mutlu azınlığı ve kartel medyayı kullanarak adamı kötülediler...hatta hatırlarsanız teketek programında kanal D de fatih altaylı eğer siz bu fabrikayı kurarsanız bende eşek gibi bağırırım..demişti güvendiği bazı şeyler var olduğu gibi..izlenim oldu bende tabii bu fabrikayı siirtte kurarken endonezyadan destek almış olması da cabası...

hatırlarsanız bazı kartel medya dediğimiz...tv lerde para çıkarı olduğundan reklamları çıkmıştı canlı yayınlarda göstermişlerdir..jet fadılı haberlerde kötüleken haber sonrası Reklamını ediyorlardı bütün bunlar...oyundu diyorum...

uygulanan bukötü propakandaya karşin firma zarar ettirilmiş olabilir..ve avrupadaki vatandaşlar zarar görmüşmüdür bunu kesin bilmiyorum....

ama kesinlikle ve kesinlikle şu medyanın dediği herşeye inanmıyorum....televizyonların bazıları REZİLVİZYON haline planlı olarak getirilmiştir. acizane kanım...

selamlarımla