Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.03.2004, 10:36
mawera

mawera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
8 Teşekkür 7 Mesaja aldı
Alıntı:
Original geschrieben von ASLAN BITCHEF
ben kapandigimda bana da insALLAH gecer ALLAH kurtarsin ... kafayi mi tras ettiler.. gibisi cok seyler söyledirler EN YAKIN arkadaslarim dahi... en cok samimi olduklarim artik gorusmemeye basladi sokakta görseler merabah bile demezleri ama hic uzulmedim..

daha cok seviyordum kapanmayi daha ONURLUYDUM daha guruluydum daha güclüydüm cook degisikdi ya bende öyle arkadaslarim vardi ki... motorcu dazlak :) hippi tipi ,disco barci ickici ayyas her turden hepside sook olmustu kapanmama alay etmislerdi , bist du noch ganz haci fis fis ,baban kaptti demi zorla gibisi , sen kimsin?? böyle bizimle gezemessin (cook merakliydiM)

ALLAh veriyor ama sabrini ilk baslarda utanirdim arabada felan arkadaslarin yaninda gecerken ayyakabi bagliyormus gibi eglirdim görmesinler beni diye ... simdi cok zevkli yaslilarin hala bön bön bakmasi bu palyanco da kim hepsine guluyorum ya ... sen kimsin diyen arkadaslarima belki cok sey borcluyum cunku insan dusunuyor ya uzuldugum an diyordum HZ:summeyye,hz:hatice, hz,ayse v.s neler cekti.. bunlar neki?? is bulamayincca cogu arkadaslar büykler sen daha genc sin ac bisiy olmaz istikabin daha onemli felan gibisi seyler dediler (BLA BLA BLA)

°°BU zamanda musluman bir kadinin en büyük cihadi kapali olarak sokakta (carsida) gezmesidir °°
aynen öyle.

denemesini yapmak isteyen beyler salvar cübbe giyip takke taksin, carsida/ isyerinde v.s bir dolassinlar (deneyen bilir )
genc kizlari anlamak bazi babalar icin daha kolaylasir denk ich mal.

gecenlerde beyim takke ve sarikla denedi bu dedigimi de..........$ok oldu.
gelen gecenin düsman gibi bakislari .....arabanin icinde kirmizi lambada bile beklerken milletin tavirlari.......nebilim bir sürü sey iste.

sonra dediki: simdi anliyorum sizi / genc kizlari. ne zormus böyle disarda dolasmak. cesaret ister falan dedi.

-hic bir sey anlamiyorsun! dedim.

cübben ve salvarin eksik. probier mal das! dann weisst du ganz genau wie sich das anfühlt.
bazan düsünüyorumda.........kizlarimiz gercekten daha kuvvetli bu yönde.
ogullarimizi dolastirabilir miyiz (gönül rizasiyla yani) takkeli salvarli.

muss nicht sein ama sadece bir benzetmeydi. babalar tesettürlü kizlarinin kiymetini iyi bilsinler diye diyorum. (wissen viiiiiiiele nicht, haltens für selbstverständlich)
bazilari da örtünürler; hem aileden hem de okuldan hem de esleri tarafindan istenmezler
ama Allah icin davalarindan da vaz gecmezler (RESPEKT)
--------------------------
übr. sister
für deine kurage
für deine überzeugung
für dein engagement
und weil du so bist wie du bist
mawera isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla