Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.03.2004, 18:39
asitane

asitane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
huseyn mesreb olmak ta nerde.....???

ya hu mesellem diger bolumde yazmissin buradaki yazini da okudum.devami da gelecek mis ama gelmezse dah iyi olur...

ya senin okuduklarindan anladigin bu kadar mi sig dusunceler.....ve bir ikincisi okudugun tasavvufi kitaplarda cimbizla ceker gibi sehevi seyleri mi goruyorsun???

yakinda allah bilir Hz. mevlanin mesnevisine de gelir soz...; ne dersin? anlarsin ya?

Hz? huseyin gibi sehidler kervaninda olmak gibi bir imza secmissin ve lakin huseyni ve kerbela mesrebli zevat-i muhtereme sovmeyi meslek edinmissin.hemde kendini bilmez eda ve hakaret vari sozlerle....

sunu bil ki kendince ser'i deliller getirmek istemissin ama kime karsi: seriati senden ve benden cok daha iyi bilen ve yasamis olan salih kimselere karsi.....

haaa bir sey daha var ki sana karsi burada ilmi bir takim reddiye-vari sozlerle gelmedim cun ku daha once de bu forumda boyle seyler olmus ve bir cok kisi cekip gitmislerdir.ortaligi delil yarisina cevirmemek icin yazmadim..bunu da bilesin cok bilmis.....