|
Mutasvvıf insanlar huzurlu insanlardır. Bu yüzden iktidarsızlık proplemi onlarda pek rastlanmaz. Ancak şeyh efendi tasavvuftan şüphe eden birine keramet izhar etmiş olabilir...
*** Evet tasavvuf zihniyetinin müptelası arkadaşlar ısrarla tasavvufun hakikatini , dindeki yerini tartışa dursunlar , bununla beraber tevhidi müslümanlara şia , vahabi , selefi , küfür ithamlarıyla karalamaya çalışsınlar . Ben onlara kendi kaynaklarından deliller getireceğim . İsteyen savunma yapsın diyorsun.
Bu üç grubu (şia , vahabi , selefi ) bilahssa şiayı küfürle itham eden bir yazıya ben rastlamadım. Böyle bir ithamda aynı tepkiyi veririm. Bu üç gruba bir küfür saldırısı varsa saldırının yapıldığı yazıların altına gereken cevabı veririsin. Ama sende tasavvufa karşı bir allerji var. Esas hedefin tasavvufu karalamak. Bu işle uğraşma. Bunun içn bulacağın bütün kaynaklar Selman Rüştü tarfından bulunmuş ve yazılmıştır. Daha fazlası yok.
Bu hususta daha fazla münazara yapmayacağım. Bu forumda "tasavvufu karalamak" için yazılan yazılara müsade etmeyeceğim. Gerisi senin bileceğin iş.
__________________ " M a k s a d l a r ı n A n a s ı S a b ı r d ı r . " |