| dikkat dikkat arkadaslar ben ce bu konu kasitli acildi.lutfen dikkatli olmanizi istiorum.
hayir efendim tasavvuf ve tarikatleri elestiren bir yaklasima "kasitlidir" deyip yafta yapistirmiyorum.bu forumda bir cok elestiriyi de okudum ama gercek bir elestiri edep dairesini asmadan sahislara kufretmeden,asagilamadan yapilan elestirilerdir.iste boyle elestirilere adam gibi cevap verilebilir fakat gel gor ku basliktan kufur siziyor.bak bir baslik ve konunun ele alinisindaki hakaretvari yaklasim formu savas alanina cevirdi ,bir arkadasimiz tasavvuf formunu acma teklifini geri cekti .olur mu boyle ya huuu bence her seye ragmen bu kervan yoluna devam etsin.
bir teklifim var .bu konuyu burada kilitleyelim ve acilirsa tasavvuf formunu tartisma formu olarak degilde bilgi paylasimi olarak olusturalim.bir nevi kutuphane gibi.neden bir sanal kutuphane olmasin.oyle birkac grup taniyorum.elimizdeki kitap dosyalarini forma aktaralim.hem daha sistematik bilgilere erismis oluruz.evet buraya aktariliyor ama bir mektub gibi oldugu icin yazilar derli toplu degil.
hem bu kavgayi kapatalim.hemde isimize bakalim dostlar.
hele hele cevap ver gibi polemiklere gelipte lutfen isi uzatmayalim.
bence mesellem'i silin gitsin.niye mi? ne maksatla geldigine bakinca anlasiliyor.
simdi -- hayir burasi ozgur bir platformdur !diyenler olursa
kardesler ozgurluk eger bizi birbirimize dusuruyorsa ne yapalim o ozgurlugu?????
__________________ رب فاغفر لى ذنوبى يا الله
بركة الهادى المشفع يا الله |