Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.04.2004, 04:35
kurtcebe
NAMI DIGER 2.85

kurtcebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
6 Teşekkür 4 Mesaja aldı
canim alperen abim biliyorsam birseylere cevap vermek en guzel duygulari yasatiyor bana ki yaptigimiz bir sey yok.11 sene ogretmenlikten sonra hala ruyalarimda ogrencilerimi goruyorum desem inan bana.

abi soruna gelince :
bu konu daha once forumda islenmisti ben de orada ogrenmistim.

abi bilgisayarinin ekranindaki o anda gorunen seylerin resmini cekmek istiyorsan sol elinle ctrl tusuna basili tutuyorken sag elinle klavyenin sag ust tarafinda print scrool veya kisaca prt scr yazan tusa basiyorsun.
simdi ekranin fotografini cektik.bunu resim haline getirmek icin asagida resmini verdigim sekilde paint yani boyama programini aciyorsun.karsina bir bos sayfa cikacak oraya ctrl V tusuna basarak cektigimiz resmi yapistiriyoruz
simdi esas mesele :resmi oraya ypistirinca abi bu resmi kucuk bir formatta kaydetmemiz lazim ki boyle forumlarda falan kullanalim.
onun icin resmi yapistirdiktan sonra sol ust taraftan file kismina gidiyoruz.
burada save as (farkli kaydet) i tikliyoruz simdi resme isim vermemiz lazim herhangi bir isim veriyoruz. daha sonra da hemen onun altindaki bmp yazan resmin formatini jpg ye tiklliyoruz ve kaydediyoruz.

ve resmi istedigimiz gibi kullaniyoruz.
insaallah anlatabilmisimdir.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
kurtcebe isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla