Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.04.2004, 22:44
Fani

Fani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 1 Mesaja aldı
@

@ saral tayyiple bir çok kez görüştüm yanımda başkaları olduğundada fakat kimsenin duymadığı sadece ikimizin duyduğu konuşmalarda yaptım..acizane düşüncem o maksatla konuştuğunu sanmam..
başaka amaçla söylemiştir..bunu zaman açısından veya dediği bir ilke vardı kimse iş takip etmiyecek filan...
birebir konuşmalarda kişisel istekler oluyor genelde malesef..
elhamdülillah Allah şahit her konuşmamızda Türkiye çıkarları ve siyasi konularda konuşmusuzdur..ayrıca birçok kişinin bilmediği belki birşey söyliceğim...Tayyip samimi olduğu kişilere çok serttir ve şakacıdır..Kasımpaşalı uslubu bayaa belirgin..ve olayları hep farkındadır..ve muhtiş bir hafızaya sahiptir bunu birçok kez şahit oldum..
dolayısıyla bu konuşmada bunu kast ettiğine inanmıyorum çünki dik başlı değil başı dik derken tevazuyu eksik etmez..

özel nasıl fazla tanıyorsun derseniz köylüm olması ve birçok kez aynı yerde olmamız açısından daha fazla açıklama yapmamı beklemeyiniz lütfen fakat bunaları sana yazdım m saral samimiyetime inan..benliğe lanet.
selam ve dua ile..
Fani isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla