Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.12.2002, 17:42
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 83
348 Teşekkür 155 Mesaja aldı
Ya abi aslinda Turan Dursun ile baslamistim diyeyim.

Okuduktan sonra evi iyi isitti.Elbette tesvik degil bu kesinlikle cok ilginc bir hayat serüveni var Kuran i kerimi inceleledikce adamin dünyasi daraliyor.Elbette ölmüs bir insan ile ugrasmak degil.

Lakin islam dinine hangi Formüller ile saldirdiklari da cok ilginc.
Islam ile yeni yeni tanisan bir insanin bu kitaplarda itikadi aninda cadirdar sayet kücücük bir pencereden bakarsa.Her Tepsinin iki tarafi vardir Allah C.C sükürler olsun bana diger tarafinida bakmayida nasip etti.

Bu tür kitaplardan yanima kalan sadece şu oldu.Bu gün Islam a saldirmak isteyen insanlarin Formülleri bellidir hep ayni maşa ile gelirler.Hatta Ayetler okurlar bunlarin farkinda bile olmazlar.Hadislerden belirli olanlari alirlar onlari sakiz gibi cignemeye calisip müslümanlara tükürmek isterler.

Ayetler ya Ayetler onlar cok dehset.Ilk önce Ayeti okurlar bir kahkaha atarlar bakin Hac Suresince Develer ile Hacca gidin derler.Yoksa Hacciniz kabul olmaz.Ya sayilar sayilar ile ugrasmak onlar icin bir aliskanlikdir.

Bunlara ragmen gel görki Cehennemin Meleklerinin sayisini bilemezler.Ve o ayete hic deginmezler ki Cünkü Cenabi Hak Taale C.C orada bir meydan okumaktaki o meydani kör gözler asla göremez abi bak gene destan yazmaya basladim ya konu aslinda baskaydi.Sonuc olarak Ey Müslüman kardesim Kuran i kerimden ve Resulullah s.a.v efendimizden haberimiz olsun bizim okumadigimiz kitabi inanin bizimle savasmak icin onlar okuyorlar.

Gencligin imanini sorular ile caldilar adli Kitabi okuyan oldumu.?
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla