|
Alıntı: |
|
|
|
|
Original geschrieben von itimat
Neden mi sordum? Çünkü ben Kuran ve sünnete aykırı olmamak kaydıyla her şeyin eklenebileceği taraftarıyım...
Fakat görüyorum ki; bazı arkadaşlar sevmediği bir konu olunca bu burda olmamalıydı diyor? Neye göre... ölçü? yok....
siyaseti sevmeyen siyasi konu istemiyor...
mizahı sevmeyen mizahi konu sevmiyor
müziği sevmeyen müzik istemiyor
hayatın gerçeklerinden korkan bu gerçekleri görmek istemiyor... vs...
eee nolacak? |
|
|
|
|
Bu konunda işaret edilmek istenen noktanin ibrahim hakki hz ilede ilgili oldugunu düsünmekteyim.
Diger kardeslerinde vurgulamis olduklari gibi Forumda hemen hemen her konu mevcut yalniz bu konular yok. Bunlar kadin ve erkek arasindaki ilişkiler diyeyim.
Hatta seneler önce bir bayan yanilmiyorsam burada öyle bir soru sormustu ki bu soru şekli cünüp olmak ile ilgiliydi.
Senmi sorarsin burada yazmadiklarini birakmadilar kisiye sonra ben özelden özür dilemek zorunda kaldim acikcasi.
Ayni buna benzer bir soruda acizanede sorulmustu.
oradaki kisiler soguk kanliliklarini koruyup, ahlaksiz adab denen bir şey var utanmaz vs.. diye cevap vermemislerdi.
Bir nevi sorular bu konu ile ilgili olabilir veya gelmistir veya gelecektir.
Elbette soru sormaninda adabı vardir düsüncesindeyim veya yazı yazmaninda. Bilhassa Nefislerin kudurtulmamasina riayet göstermek gereklidir. ve elbette bakiniz bu konularda kötü olan nedir biliyormusunuz arkadaslar Chatler aile yikiyorda DF platformunda aileler niye yikilmasin, yikilir elbette,
Ama bu tür konuların olup olmamasina yinede cogunluk karar verebilecegini düsünmekteyim yalniz bu tür konular sık acılir ise o zaman Bizler yönetim olarak ne yapariz. Bir yer olusturu ve şifreleriz. Ben şahsen bu tür konularin ortaya yazilmasi taraftarı degilim.
Ve o bölümün icine giren insaninda güzel bulmuyorum utandim ayiptir vs..
Buraya yakismadı demeye hakkı varmidir diyede sorulabilinir.Yalniz burada önemli olan konu ise DF in bilhassa bu konuda adeta flört yeri olamamsı ve artik PM lerin havada ucuşmamasi ve kisilerin bilhassa ocaklarin yikilmamasi icin büyük önlemler alinmasi gerekmektedir.
Yalniz böyle bir Bölüm icin DF henüz cok genc oldugunuda düsünmekteyim.
Bu yazilar benim görüslerimdir.Burada acilacak yapilacak diye bir konu yoktur.Ve elbette her konuda oldugu gibi bilhassa bu konulardada ADABI Muaşeret i izlemek sebebi ile.