niyeti kotu olan icin hangi onlemi alirsaniz alin bir baska yol muhakkak olacaktir.onun icin ortak akili olusturmaya calismak lazim.yani Df nin kendisine gore bir cizgi olusturulmasina calisilmali diye dusunuyorum.bunu tabiki yonetim de olan arkadaslarin calisma ilkelerini iyi tespit etmeleri ve istisarelerini istisare gibi yapip gerisinde Allah'a tam tavekkul edilmesi lazim.
tabi lazim lazim da insan faktoru heryerde ayni.
aslinda ne olursa olsun hangi konu olursa olsun buradaki bircok kisinin farkli bir bakis acisi var.mesela ben ummedin bazen ben yazmaya kalksam en az bir gunumu alacak yazilari nasil olupta yazdigini,veya el eminin bu kadar kendisine saka yapildigi halde gerektiginde nasilda sert olabildigini gonul sultani ve ahmet abilerin yazilarindaki samimiyeti ne bileyim veya alperen gardasi gorunce aklima birden o meshur alparslanin haliya dokunmus resmi vardirya onun gelmesi ya ne bileyim iste bu forumda ne yazarsaniz yazin ama edeplice yazdiktan sonra herkes bir renk katiyor aslinda tabloya.isimlerini sayamadigim kardeslerim kirilmasin ama cidden hepiniz coook yakinsiniz aslinda uzaklik mesafe onemlide degil