Konu: Sivas
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2004, 07:53
ErkekFatma
o bir sivasli...

ErkekFatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
CE: Sivas

sivasta sevdigim seyler:

dogasi harika, yesillik misal karacayir harika orman gibi piknik alani, insanlarin samimiyeti misal carsida bile herkes abla abi! bu cok hos....
samsunda vs. göremedim manzara: namaz vakitleri camiler baya bir dolu oluyor... hele hele cuma günleri

havasi.. suyu.. tasi... topragi... mahalleleri... yasli teyzeleri.... dedeleri.... güzel insanlar cok bence

sevmedigim seyler:

cuma-cumartesi-pazar carsiya kiz basina gitmek tehlikeli biraz... askerler!!!!!
üniversiteliler cogaldikca haram cogaliyor...

evet ama haklisin... sanayi yönünden sivas gercekten biseyler yapabilir.. bir kayseri kadar olamadi birgün bizim sivasli is adamalari memleketlerinede yatirim yaparlarsa düzelecek insallah..

ve yukari tekke..... gözünü sevdigim yukari tekke derler ya..

gercektende öyle... bilmiyorum ama harika bir yer bence...

son gitmemde ne cok severdim....

gidiyordum annemin yani basina oturup sohbet ediyordum... saatler gecse insan farkinda olmuyor... sonra bir mezar tasi gözüne carpiyor.. gidiyor onada 3 ihlas 1 fatiha okuyorsun... sonra ötekisi mahsun kaldi diyorsun onada okuyorsun...benim en son gittigimde galiba rahat 20ye yakin tanimadigim kisilerin kabirlerinin basinda dua etmistim... felaket iyi geliyordu bana..

ama simdi hic bisey yok! ot gibi yanliz yasa