| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Basiret | | | |
| selamün aleyküm
drive image hakkinda bir sorum olacak, bir seferinde denedim onu, formattan sonra ilk cd'yi yerlestirince, ilk pencere geldi ve bende .pgi-datei istiyor.
Bunu nerden bulabilirim, yahut nasil erstellen etmem gerek bunu ?
Sonra baktim da 1. Cd'de varmi böyle pgi-datei, ama onu kabul etmedi, disketten,yahut baska yerden istedi sanirim. Ilk bastan yaparken böyle birsey erstellen etmedim. Yanlis mi CD'lere yükledim drive image acaba ? | |
| | |
as Abi
yanilmiyorsam PQI mi yapiyordu. CD 1 ile başla dosyayi CD den secmen gerek Restore yaptiginda veya sectiginde sana dosyayi nerden almak istedigini sormasi gerek seden sag tarfta asagida CD yi al ve o Dosyanin bulundugu yeri göster DOSYA kesin olmasi gerek CD1 de bu dosyayi bulamiyorsan devam edemezsin.
ok Dosyayi buldumu devam et sonra Senden ilk basta en son cd yi isteyecektir,ve daha sonra yine CD 1 ve böyle devam edecektir.
Windows ile basladiginda CD1 e bakarmisin icinde ne var.Dosya olmasi gerek icinde hepsinde var dosya ama sana ilk basta CD1 deki dosya gerek,
Backup
Programi windowsdan baslatiyorsun!! Version a bagli yinede mesela 7 de windows altinda oluyor.
PC DOS altina geldiginde Backup yapiyorsun.Yani Backup i klick
daha sonra önemli nereye ??? orada sag tarafta CDR i secme imkanin var.
onu sec ve sol tarafa yukariya istedigin dosya ismi ver !!! 8 karekter en fazla !! ve backup a baslayabilirsin.
NOT: Backup yapmadan önce windows xp de systemwiederherstellung u kapat yoksa onuda icine alirsa en azindan sana 5 CD lazim olur imkan var ise ortadaki Compress i sec backup yaparken ve CD farkina bak kac tane istiyor,vs..
Her zaman yazdigi CD yi istemiyor bende gecenlerde 5 Yazmisti ama 4 tane ile bitti