| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız PaPatya-4 | | | |
| Arkadaslar,konu biraz fazlasiyla uzadi ve is iyicene sakaya donusdu....
Kimse burda aski ilan ettigi yok,bizim beraberligimiz yeni olan bir olay degil,
ve bunuda forum olsun pal olsun cogunluk bilmekte...
isi bu derece civitip ,ikimiz icin cok degerli olan bir durumun kiymetini dusurmeye gerek yok sanirim....
ozel hayatimizi buraya aktardigimiz icinde ben ozur dilerim ,lakin sizleri kendimize yakin buldugumuzdan,mutlulugumuzu paylasmak istemisdik,,,
fakat yanlis yorumlandi ve sakaya donusduruldu.....
ewet pm ler tikir tikir calismakta....!! haklisiniz..
konuyu burda kapatiyorum,ve bununla alakali baska yorumda yapmiyorum.. 
selamun aleykum.. | |
| | |
Papatya hanım bu kadar üzülmenize gerek yok.
Bu konuya noktayı koyalim. inş.
KISKANANLAR CATLASIN EMI
bendeniz Foruma adına Size ve Gönül Sultanı Abimize
önünüzdeki bir ömür boyu Sağlıklı bir yaşam ve Mutlu bir hayat dilerim,
Seni Seviyorum vs.. gibi sözlerin burada sarf edilmesi gayet normaldir, Ve acikcasi sanki burada yazanlar bunlari yapmadilarmi ha efendim forum olmamistir ama başka bir yerde olmustur sanki buradaki arkadaslar hic böyle bir duygu ve his ve hal ve tavir yasamamislar gibi yazabilirler,
Bende olsaydim bende aynisini yapardim acikcasi, Lütfen bu konuda üzülmeyiniz.
Aslinda yapabilirimde bizim hanim pc den pek anlamiyor,
Ama gönül Sultani abi sana da iki cümleden yazmadan edemeyecegim,
MaşaAllah abi gelecekte Ailece insaAllah buralardasiniz, Aslinda benim hanimda PC den anlasaydi az bucuk başina otursaydi hayatim cidden Perfect olacakti sanki ya iste bu da benim görüsüm bu konuda Nasibin var abi bunun kıymetini bil. Ve burada birilerinin evlenecegi konusunu acmasi bile bizleri ne kadar sevindirdigini anlatamam helede beni
ya ne kadar güzel ya bu kadar güven bu kadar sıcaklık
Allah ya icim kipir kipir etti yeniden mi evlensem ne etsem bende, Tabii şimdiki eşim ile yine bana başkası gari gelmez
Ya birde bu kadar kıskandırmayin bizi buralarda ha onuda diyeyim.
Güzel anilar ve unutulmayacak beraberlik ve günleri sevgiyi ve hüzünü her aninizda paylaşmanizi
Allah c.c niyaz ederim.