| CE: kamp hakkinda - yardim !! Selam ile...
öncelikle tavsiyem,bu gibi Kamplarda cocuklarin Ebeveynleri olmadan kendi baslarina nasil bir disiplin ve düzen icinde hareket edebileceklerini bununla birlikte sikilmadan ve de eylenceli bir sekilde birseyler ögrenebileceklerini uygulamali bir bicimde saglamaya calismalisiniz yani orada kalacaklari süre zarfinda Egitim nasil sikici olmadan verilir bunu uygulayarak onlara yeni bir Ufuk acabilmelisiniz.
Cok kati kurallara bas vurmadan mutlaka Müslüman Insanin (Cocugun) hayati nasil olmalidir seklinde Günlük proram yaparak;Sabah namazindan baslayarak yatma saatine kadar Ders,teneffüs,spor ,yemek,oyunlar, gezi,piknik vesair gibi bölümleri titizlikle saatlerine uyarak ve cok sikici olmamasini saglayarak uygulamaya koymayi basarirsaniz asil amaciniza zaten ulasirsiniz.
Hangi hususta ögretim vereceginizi sizler belirlerken,sabah sporunuda muzlaka yapiniz ve ondan sonra kahvalti ve derslere gecin ögleden sonra dinlenmeleri icin serbest zaman koymayida unutmayin,aksamlari El-Emin kardesin yazdigi gibi mutlaka oyunlar tertipleyin ve oyunlar hususunda
cocuklarin fikirlerin Fevkalade yararlanabilirsiniz.
__________________ es Selam Söz ola, kese Savaşı Söz ola,kestire Başı Söz ola,ağulu Aşı Yağ ile Bal,ide bir Söz. |