| CE: kamp hakkinda - yardim !! sofi gardas bende aklima gelenleri soylemeyi bir vazife bilerek sunlari soyleyebilirim.
-- cocuklarla muhakak ilgilenecek kisilerin genc olmasina ve bu konuda biraz tecrubelerinin bulunmasina dikkat edin.tecrubesiz kisiler faydadan cok zarar verirler.
-- cocuklara verilecek egitim hususunda muhakak kampi organize edenler birkackez egitim istisaresi yapsinlar bu istisarede:
1- cocuklarin bilgi seviyeleri
2- cocuklarin birbirleriyle uyum ve birliktelikleri
3- cocuklara verilecek egitim derslerinin ana basliklari
4- cocuklar arasinda bu konuda size yardimci olabileceklerin yonlendirilmesi
gibi konular alt basliklara bolunerek ciddiyetle uzerlerinde durulmasi
-- cocuklarin egitiminden sorumlu olacaklar ozellikle onlarla beraber kalacaklarin organize eden arkadaslar tarafindan ozel olarak toplanti yapilmasi yapilmasi dusunulen seyler hakkinda onlarin fikirlerinin alinmasi,gorev yetki ve sorumluluklarin belirlenmesi...
-- egitim ; yasayarak ogretme metoduna daha cok agirlik vererek gunler planlanip ozellikle guzel sohbet edebilecek kisilerin disaridan katilmasi saglanmalidir.
-- kamp gezi, inceleme, aile ziyareti gibi sosyal aktifiteler icermelidir.
-- kamp sonunda kampi degerlendirmeleri istenmeli eksik gorulen veya begendikleri konular bir daha ki kamp icin birer dokuman olarak saklanmalidir.
-- ilk defa yapiliyorsa bu kamp cocuklara cazip gelebilmesi acisindan fun olarak ne yapilabilecekse yapilmali ki bir daha ki kampa sizin istemediginiz kadar cocugun katilimi saglanmasi acisindan sizin icin iyi olacaktir.
-- kamp kisa zamanda bilgi yukleme olarak algilanmamli bu sure zarfinda soru sorabilen, inceleyen, arastiran, odullendirilen ve guzel birliktelikler kuranlarin odullendirildigi bir zaman dilimi olarak beyinlerde kalmasina dikkat edilmelidir. Allah amacinizi rizasina dogrultsun...
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |