Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.06.2004, 23:31
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 13
198 Teşekkür 145 Mesaja aldı
CE: Bİr Anneden OĞluna Mektup

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ErkekFatma
bazi duygular vardir anlatilmaz...

bazi acilar vardir onlarda anlatilmaz.. anlatilamaz tarifi yok... ancak yasanir!!!

düsmanimin bile yasamasini istemem....ama elden gelen bisey yok...

alismak istiyorum itimat.. inan var gücümle "unutmaya"calisiyorum...

farzet ki izinde tatilde diyorum... 2-3 dak. gecmiyor ebedi bir tatil oldugu aklima geliyor...

sonra duruyorum diyorumki farz etki annen yok hic olmadi hic tanimadin... unutmaya calis diyorum.. ama ilk ANNE diyen cocugu gördügümde bogazimda bir dügüm ve gözlerimde yaslar birikiyor...

tarifi anlatilamaz bu duygularin...

meger ben annemi ne cok sevmisim... meger ne kadar bagliymisim ona...

ben onu ne kadar üzdüm bi bilseniz
ben onu ne kadar kirdim bi bilinse
ben ona layik olamadim hic bir zaman...

onun yeniden bir YAVRUM diyip sarilmasi icin neler vermezdim bir bilseniz.

aklimda, fikrimde hep o... saniye bile aklimdan cikmiyor cikaramiyorum... her yer anisiyla dolu... hatiralari ile dolu... oturdugu yer, yattigi yer.. mutfaga bile girmek istemiyorum

okadar yanlizimki... bunu kimse anlamaz hic kimse

annem canim annem hediyeyi cok severdi.. büyük seyler degil..

bir cicek verirdim ona.. gözlerinin ici bir ufak cocuk gibi parlardi.. okadar sevinirdi.. o nurlu yüzü nasil parlardi.. sonra YAVRUM BENIM SAGOL demesi yokmu..

simdi ona hergün hediye veriyorum... rabbimin bana verdigi her günde devam edecegim insallah.. hergün onun icin kuran okuyup sevaplarini onun ruhuna gönderiyorum.... ben üzdüm onu bu dünyada.. yeterki orda üzülüp incinmesin

biliyormusun... bugün onun dogum günü

EFcim...ich geh kurz auf den balkon eine rauchen..sonra burayi kapatip...msne geliyorum..cikma lütfen olurmu....bis gleich insaAllah..

sisterE isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla