Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.06.2004, 11:52
TALHA-61
~ Dua edin insaALLAH ~

TALHA-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
58 Teşekkür 27 Mesaja aldı
CE: Sarığa karşı gelmek, istememek, nefret etmek küfür müdür?

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen
Sanmiyorum..

$art olmadigi halde bunu yapan bir sürü insan var, $art olsa idi tabiki daha cok olurdu.. Ve de hic de zor gelmezdi.. Bence Erkek sarik ile daha bi yakisikli-azametli hatta nuraní duruyor zaten.. Bakisa göre degisir aslinda tabi..

Dinen $art olmasina da gerek yok, hele sarik takanlarin sayisi cogalsin..Bak nasil herkes takiyor.. Mesela Hacc´da Türk hacilarinin bircogu takar sarik vs.. Cünki orada kimse "gerici" gözü ile bakmiyor, kimse "tarikatci" demiyor, kimse ürpermiyor ve riya yapiyor demiyor sarikli birini görünce..

Ben mesela uzun zamandir Fes (Ücüncü Abdülhamit diyor arkadaslar ) ile dolasiyorum, bazen üzerine siyah sarik da sariyorum.. hic de acayib gelmiyor bana öyle dolasmak.. Hacc´da özel beyaz bezden tam sünnete uygun 7 metre sariklik kumas aldim.. Bi sariyorum, kafamda dolayana kadar baya bi zaman aliyor ama.. Bunu sarincada arkadaslar Yavuz´un sakallisi diyorlar

Vesselam..

~ TASAVVUF, DÜNYA ADAMINI ALLAH ADAMI YAPMA SANATIDIR ~

ALLAH'ım! İsmini söyleterek canımı al, İsmını söyleterek beni dirilt! (AMIN)
TALHA-61 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla