Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2004, 19:07
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 323
295 Teşekkür 164 Mesaja aldı
CE: Foruma Veda.......bakİ Selamlar

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız MeRCaNDeDe
28.03.2003 Tarihinde TÖVBE KIYAMI isimli yazıyla delikanforuma Merhaba dedik.Ve bugün itibariyle bu birlikteliği Allahın izniyle son vererek Forumdan ayrılıyoruz.

Nedeni niçini hiç mühim değil.Bir yerde nasihatlerimizle tesirli olamıyorsak durmanında pek anlamı yok.

Öncelikle Forumda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Gayeleri Allahın rızasını kazanmak.İnşaAllah başladıkları gibide bitirirler.

Forumda bir kaç kardeş varki Onlara ciddi anlamda gönül koyduğumu bilmelerini istiyorum.Kale alırlar yada almazlar kendilerinin bileceği iş.Lakin gönlümüz kırık ayrıldığımızda bir gerçek.

Sözün hülasası....

Allahtan hakkıyla korkmak lazım...

Kaderi İlahi yeye teslim olmak lazım...

Gönül Kırmamak...

Müminlere karşı hassas olmak lazım...

Ayetleri hadisleri birbirimize kurşun sıkar gibi kullanmamak lazım...

Allahtan hakkıyla en çok korkanlar Alimlerdir dusturu ile Dini iyi bilmek hakkıyla yaşamak ve Allahtan nasıl korkulması gerekiyorsa öyle korkmak lazım....

Allah Resulu SAV deyimi ile DİN NASİHATTİR. Buda bizim son Nasihatimiz...

BAKİ SELAMLAR

A.S.Kiymetli kardesim. Seni layiki ile tanimasamda, firsat buldukca DF.e geldigim anlarda seninde birkac yazini okudum.

Gereken mesajlari aldim.

Ama ayrilmana üzüldügümü ifade etmek istiyorum.

Kalmani, kiymetli fikirlerinde faydalanmaya devam etmek isterdim ben kendi adima.

Kararin kati ise diyecek yok, yalniz birkez daha düsünmeni tavsiye edrim.

Her seyin dogrusunu ALLAH bilir...
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla