| CE: Saadet Partisi soruyor:Kaç kişiye iş buldunuz Ya aslinda konuyu çok dağıttım.
Değerli kardeşim düsüncelerimiz ayni veya ayri bile olsa sıcak yaklaşımın, beni memnun etti, Ama şunuda demem gereklidirki bu konumda herşey veya bütün suç MG değildir.Elbette bizdede kabahat vardır.
Ama dikkatimi ceken bir konuki el-Emin i ben taniyorum.Benim bildigim kadar el-Emin MG teşkilati icinde bulunan birisi degil.Bildigim kadariyla veya bulunmus birisi degil.
El-Emin in yazilarini dogrusu sonradan okudum ve dışarıdan bunu böyle görmeside cok ilginc.
Ya bilmiyorum ben bu parti işine pek sıcak bakamiyorum nedense bu gerek Tayyip olsun gereksede Erbakan Hoca.
Bizi ayiran bu parti pürtü olmuştur Tayyip olsun ve digerleri daha dün Refah Partisi icindeydiler ne olduysa orada oldu.
Birden sataşmalar başladi.Yahu dedik bu adamlara ne oluyor alooo Hoca ile Tayyip veya yenilikciler ve gelenekciler alooo.
Bizlerden büyük amcalar bize dediler yahu gencler merak etmeyin bunlar oyun oynuyorlar ve bu bir Senaryodur yani bunlar bir şeyler yapiyorlar bilincli olarak yapiyorlar diyerekden,
Seneler sonra gördükki Koltuk sevdasi gercekten büyük bir Belaymış müslümanlari ikiye böldü malesef.
Benim görüsüm MG avrupada cok daha güclü Türkiyeden, Yoksa yaniliyormuyum.Geldik buralarda ölecez gene buralarda.
MG nin egitimcilerinin ciddi bir anlamda Otto Schilly gibi insanin yerine oturmalari gerekir.Partiya sicak bakmadigim halde bunlari yazmaktanda geri kalmiyorum Tehlikle geliyorum demiyor geliyor.
Elbette benimde kanima dokunuyor burada TV de Cecenistan Clipini gösterip bunu MG satiyor bunlar Terrordur dedikleri zaman.Gecen bu haberi TV de gördüm.Kulaklarima inanamadim.
Konuyu tam karıştırdım herhalde.
Kusuruma bakmayin.
__________________ Yazacağın yazının efendisi, yazmış olduğun yazının kölesi ol İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |