Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.07.2004, 23:06
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 516
558 Teşekkür 295 Mesaja aldı
CE: Saadet Partisi soruyor:Kaç kişiye iş buldunuz

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ledunn
Sadece Şunu Söylemek istiyorum.

ABD ve Avrupa basının tirajı çok yüksek onlar israili ve ABD savunuyor.Filistin ve ırağı bütüm müslümanları sevmiyor hakaret ediyor.Şimdi çok tirajlı diye bunların bütün yazdıkları doğrumu.

Neden dini medya ile dini olmayan medyanın olaylara bakış açısı farklı.Aynı haber çok farklı yorum ile okuyuçuya sunuluyor.

Doğru söylemenin traj ile hiçmi hiç alakası yok.

Zamanın Bizleri haklı çıkardığını hepiniz hepimiz göreceğiz.
S.A.

Sadaca bir parti ve bir görüsün yayin organimi Dini'de digerleri degilmi???

Baska Islami yayin yapan Gazete yokmu ,Milli Gazetenin nesini ciddiye alacagim Kardesim Bir partinin yayin organi bir gazete(neticede Sp'de bir parti degilmi)

Icindeki birkac yazari al gerisi Erbakanin deyesi ile faso fiso.

Yani simdi Türkiye'de ve Dünya'da Sizin Parti ve Gazetenizden baska Islam'i temsil eden yokmu?

Bak kardesim ben 43 yasindayim ve gecen iki yil öncesine kadar, kendimi bildim bileli Erbakan'in hizmetcisi oldum,Bunu yaparken biz ibadat aski ile yapiyorduk öyle zannediyorduk böyle ögrenmistik.Ben bunu söylemek istemezdim ama bir konu aydinlansin diye yaziyorum.Bu kardesin heryil maasinin enaz ücte ikisini Erbakan ve partisi icin yillarca verdi.Burada hala üc M.G. camii'sine aidatlarim devam ediyor (helal hos olsun orada Müminler namaz kiliyor buna hep devam edecegim)

Baska tarafta olursan Din'den cikma korkusu vardi, burada olursan Müslüman, ayrilirsan degilsin imaji asilandi yillarca.Ve o Milli Gazeteyi Gecen yila kadar araliksiz aldim ve okudum bana anlatma.

Hala siz ayni yerdesiniz ayni anlayis devam ediyor yani Erbakan'a biat ibadet olarak algilaniyor.

@ ummed kardesim bir konuyu cok güzel aralamis. 3'cü nesil M.G. li olamayacak diye cok dogru.Milli Görüs evet bir Islam'i görüs bazi hatalarida olsa ama bu partiyi yani particiligi mutlaka birakmali bu konuda sonuna kadar @Ummed kardesime katiliyorum.

Bazilarinin begenmedigi Fettullah Gülen Cemati'ni bir arastirin nasil calisiyor.

Nasil Islam'a hizmet ediyor, cünkü onlarda parti'cilik diye birsey yok.

Türkiye'de cok Islam'ci gezete var.Hemde öyle 30 bin tirajli degil hayal edemediginiz kadar satiyor, cok satinca Islam'mi olmuyormu yoksa(senin tezin)

Ben yaziyi yazmaktan aslinda hic memnun degilim ama, Anlasilsin bazilari acimasiz elestiriken nerelerden nereye geldigimiz görülsün diye.

Ve bunda kimlerin na payi var, aslin bu kardesiniz bir örnek, benden kat kat fazla emegi gecenler nerelerde hic düsündünüzmü.

Nasil haksizliklara maruz kalindi. En can alici Örnek Sn. Receb Tayyib Erdogan.

Neyse burada keseyim makale gibi oldu.

Selam ve dua ile.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla