| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız M. Ali Saral | | | |
| Ak Parti bazı konularda bocalayınca bir çoğumuz "Gördünüz mü?" demeğe başladık. Bu tavır, başta onaylanmamış bir hareketin en kısa zamanda çuvallaması arzusunu içinde barındırıyor. Bu yüzden böyle düşünmenin kendi içnde düzgün bir mantığı olabilir.
Ben de, başta yapılan bölünme olayı ile testinin kırıldığına, artık dökülen suyun kabı doldurmayacağına inanalardanım. Ama artık testi kırılmıştır. Testiyi kıranların becereksizlik yapıp, çeşmeyi de kurutmasını dilemek kimseye bir fayda sağlamayacağı gibi herkesi susuz bırakacaktır.
"Gördünüz mü?" demek için beş gözle fırsat kollamak yerine şefkatle ikaz etmek daha çok işe yarayacaktır.
Yolunda gitmeyen bir takım işlerden bizler kadar Ak Partide sorumluluk taşıyan kardeşlerimizin de sıkıntı içinde olduklarını düşünüyorum.
Rahmetli dedmin devamlı kullandığı meşhur bir söz vardı:
"İyiliğe iyilik her kişinin işi, kötülüğe iyilik er kişinin işi."
Siz Ak Partinin bir bölünmeğe vesile olarak kötülük ettiğini düşünenlerden iseniz (ben öyle düşünenlerdenim) kötülüğe karşı iyilik etmeğe çalışın. Bu gün toplumun kötülüğe iyilikle karşılık verebilecek "er kişilere" ihtiyacı var. | |
| | |
S.A.
Özletmistin kendini nerelerdeydin.
Kardesim Gercekten güzel bir noktaya parmak basmissin.Herbirimiz birer Er kisi olmaliyiz.
Yalniz bölünmenin sorumlulugu iki tarafindir.Bir tarafa yüklemek biraz haksizlik olur.
Insaallah senin yazindan ibretler alinir, bilhassa bu konularda yazi yazanlara, bu yukarida yazmis oldugun yazi ithaf olunur.
onay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAH'a emanet