| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız barbaros2 | | | |
| Yok ayipsin, cöpe at dermiyisiz, cöpe atma bana ver .
Saka saka, yapabileceklerin;
Normalinde Nokia´nin Sicherheitcodu´u 12345 veya 54321 veya 00000 (bes tane sifir) olmasi lazim, Pin istedigi yerde bunu vererek dene, sayet olmazsa hala pin yanlis derse belki pin noyu unutmussunudur, baska kart ile dene, yine olmazsa belki Simlock´ludur, yani sadece belirli sebekenin karti olur, hangi sebekenin olacagi ise, telefonun arka tarafandina ( akkünün altina) yazar,
S1, S2 falan yazar ve sebeke yazr ( D1. D2 vs)
simlock´u kaldirabilirsin, softwaresini internetden indirebilirsin ama Daten Kabel gerekli ( yine ebaya bakarsin )
bunlarda degilse, sicherheitscod´u okutturabilirsin, bununda softwaresini internetden indirirsin, ama bunu yapmak icin baska sekil daten kabel olur.
hepsi olmazsa, ilk basda dedigimi yap , cöpe atanaca bana ver  | |
| | |
Abi önce ikinizdende
Allah Razi ve memnun olsun..
Ama sanirim ben Kazigi yedim
Ne yapalim canimiz saolsun handy nin sahibi de Verdigim parayi yiyemez allahin izniyle...
Simdi ben ben her dediginizi yaptim ve anlatmayi da resimlerle yapayim dedim..
Simdi 1. resim de telefon pin istiyor bende veriyorum ama o akillilik yapiyor bana Code falsch diyor...
bende Pin i dogru verdim zaten bu yüzden de bir kartim kilitlendi PUK u bulamiyorum.
Ve söylediginiz bütün sicherheitscodlarini denedim sonuc NEGATIV....
Telefonun altinda S1 falan da yazmiyor ve Hangi netz oldugu da yok.
Aldigim kisiye sordum Telefon her lart ile calisiyor dedi..
Bakin telefon nun Displayin de görünenler Resimler iyi olmadi ama idare eder.
PIn istiyor
PIN veriyorum
Akilli bana Code Falsch diyor...
Ben bu Gece TR ye uctugum icin mesajlarinaza cevap yazamicam bir Süre Hakkinizi helal edin.