| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız SERHAN | | | |
| Allah (c.c) gönlümüzü imansız,ciğerlerimizi dumansız bırakmasın inşallah.  | |
| | |
S.A. Serhan kardes, Dua'nin birinci kismi güzel
ALLAH kimseyi imandan ayirmasin.
Yalniz sunu unutma dumanla iman kesinlikle uyum saglamaz.Öyle duman varki insanin Iman'ini alir götürür.
Kurtulmak icin gayret etmek gerekirken, su anlam cikiyor devami icin dua eder gibisin.
Bu laneti 15 yil kadar bende kullandim. Tarihi hatirliyorum 1993 yilinin mart ayinda, Elhamdülillah terk ettim.
ALLAH (c.c.) da yardimi ile birdaha elime almadim.
Kurtulmak isteyen kardeslerime sunu söyliyeyim. Birak su laneti dendiginde genelde söyle söylenir istiyorum ama kolay degil.
Aslinda yanlis burada isin basinda, su cümlede "kolay degil" Böyle ise baslanmaz zira yenilgiyi bastan kabul etmis oluyoruz.
Hicte zor degil önce kendimizi inandirmamiz lazim.Ben bu illetten kurtulacagim diye kararli bir sekilde baslanirsa, ALLAH'in izni ile basarilmayacak is yoktur.
Sigara kullanan arkadaslar simdi söyle dergibi . (Bekara bosanmak kolay gelir.) Tesbihte hata olmaz. Ama ben bunu yasadigim icin tecrübelerimle anlatiyorum.
Sigaranin ne kadar zararli oldugu herkesce malüm bazi arkadaslar yukarida cok güzel örnekler vermis.
Haydi gayret bir niyet ve kuvvetli bir kararla suandan itibaren sigaraya son...
ALLAH yar ve yardimciniz olsun.