Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.08.2004, 18:05
Boss55

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
AW: CE: Virtuellerspeicher nedir?

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kalemyaprak
bendede oluyor aynisi.pc kitleniyor ve islem yapamiyorum,ses cikartiyor birde.
virus ne olmasin?
Seyfullah630 o ayari yaptim ben,yani genislettim virtueller Speicher yI.lakin hala yine ayni sorun devam ediyor.ayrica orasini sonsuz genisletmek iyi degilmis diye okumustum bir yerde.(yanilmiyorsam).yani sInIr var.

Soruna gelince el-emin:Virtueller Speicher sanirim Ram i (=Arbeitsspeicher) kast ediyor.

Yani misal bir program aciyorsun,windows Betriebssystem sayesinde hdd den yada disketten Arbeitsspeicher denilen yere yükleniyor,cünki Arbeitsspeicher hizli islem yapiyor.

Ram da tutulan veriler gecici oldugu icin,yani özellikle kaydetmessen,pc yi kapadiginda kayboluyor bilgi,hafizada tutulmuyor.Ondan "Virtuel" deniliyor.(misal sanal alemi düsün.burdada da virtuel görüsüyoruz.Yani mekan fantazi/hayalden ibaret,lakin katilimcilar gercek.)

Ayrica eklem yapayim Pc nin performansi Ram sayisina bagimli.
Yani pc hizi misal CPU(=Rechenleistung) ve Cache(=Zwischenspeicher;Ram ve CPU arasindaki veri aktarimini/ islemleri hizlandiriyor) yaninda Ram kapasitesin büyüklügü ile artiyor.

yaw kalem sen bayansin..bir bayan olarahten bu kedey bilgisayardan anlamak caiz degil ..seni acaip giniyom ha
Boss55 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla