Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.2004, 10:46
Huzuncicegi

Huzuncicegi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
CE: Chate Tanistigi Genc Abisi Cikinca

Oncelikle buraya aktarmis oldugum yazi, okudugumda beni gercekten cok etkilemisti vede imkansiz ve
uyduruk olabilecegini dusunmedim hicbir zaman... cevremizde bu tur olaylara gercekten sahit olduk..
Teknolojiyi harika kulananlarinin yaninda, bunu yanlis yonlerde kullananlarda var malesef

Evet demissinizki ''kisi istedigini istedigi yerde bulur'' bunda kesinlikle haklisiniz egerki
insanlarin icinde varsa bunu zaten engelemek biraz zordur, insan genellikle
nefsi nereye cekerse o tarafa dogru gitmek kolayina gelir..

Ama Neden chat simdi suclu gosteriliyorki derken neden hakli gosterilsinki?
ha tabiki butun chatler vede butun sanalda bulunan insanlar kotudur demiyoruz
sanmiyorumki bunu birisi ciksinda %100 idia edebilsin..
her zaman gercek hayatimizda da oldugu gibi sanaldada yok yoktur burdada yalanci sahtekar
iki yuzlu insanlar fazlasi ile var vede sanalda yalan soylenmesi gercekten daha kolaydir
Burda insanlarin gozlerinin icine bakamiyorsunuz malesef sadece yazdiklari yazilar ve kurduklari
cumlelerle insanlari tanimaya calisiyorsunuz..

Kesinlikle hic bir yerde suclu aramiyorum aramakta haddime degil.
Evet cevremizde fazlasi ile acinacak cok dertlerimiz var...Olacak olduktan sonra
okullarda, discolardada hersey olabilir..
Ama zamanimiz vede cevremizde en cok duydugumuz olaylar nedense
hep artik bu chat ileti yuzunden yuvasi bozulan aileler, oksuz kalan cocuklar
nefsine yenilip resul rusva olan insanlari fazlasi ile duyar olduk
Olmayacak bir sey yok diye bir sey oldugunu sanmiyorum yada imkansiz diye birsey

Kesinlikle ben her chat vede chat yapan kotudur demiyorum .. Kotu olmadiginida biliyorum iyi insanlarda
var chate tanisip evlenenler, arkadas olanlar, tanisan aileler kurulan dostluklar
paylasilan guzlikleride inkar edemez kimse ... Ama malesef 5 parmagin besinin bir olmasi
imkansiz oldugu gibi insanlarin, mekan ve yerlerinde ayni olmasi imkansiz
Allahim kimseyi nefsine yenik dusurmesin , dogru yoldan ayirmasin vede iyi insanlar vede
iyi insan evlatlari ile karsilasmayi nasip eylesin...
Huzuncicegi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla