CE: Elveda delikanlılar elveda güzel forum..... | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ledunn | | | | | Teşekkürler Kardeşlerim.
Allahü Teala Nasip ederse.Hem Şabanın Hemde Ramazanın Tadını Alacağız.
Peygamber Efendimizin(s.a.v) ayını yani Şaban ayının tadını Medinede.
Ümmedi muhammedin Ayını Yani Ramazan ayının tadınıda inşaallah mekkede almaya çalışacağız.
Sevgili kardeşlerim dualarınız eksik etmeyin Biz bu günahkar halimizle huzurlarına çıkmaya utanıyoruz. Sizden Tek ricam var Oda Şöyle dua etmeniz....
Ey bütün en güzel sıfatların ve isimlerin tek sahibi Allahım...!!!
Seni Hamd ile tesbih eder.Bütün ibadetlerimizi yanlız sana yapar.Yanlız senden yardım dileriz.
Yarabbi...!!! Bizim Çok günahkar Zavallı bir kardeşimiz var.Niyet etmişki Kulun ve Rasulün olan Muhammed mustafa(s.a.v) efendimizi ziyaret ederek.Zatının tecelli gahı olan kabeye giderek seni orada anmak günahları için af dilemek istiyor.
Allahım...!!! Öncelikle bütün ümmedi muhammedin evladını bağışla affet onlara yardım et.Bütün ümmedi muhammedin evladının hürmetine bu kardeşimizide Lutfun kereminle Bağışla Allahım.....Habinin Huzuruna Zatının tecelli gahına onu günahsız al Allahım.....!!!(Amin...Amin...Amin) | | | | | Amin, inşallah ledunn abi .
__________________ Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep. |