| CE: Türkiye'yi yönetenler neler yapiyor. HASTA ölmeden önce çok saglikli görünürmüş..
oldum olasi politika yapan menafaat şebekelerinden nefret etmişimdir. ülkemizdeki siyasi partilere çöreklenmiş.menfaat şebekeleri ve bunlarin uzantilari genelde akraba oluyorlar ...ve ya dayilari yada amcalari yada v.s leri devletin bir köşesine kapak atmiş kendi küpünü doldurmakla meşgul olan ve dünya hayatin nigmetlerini olabildigince çabuk kavuşmak için kendi yirtar dercede gayret gösterene ve bu yolda siyasi partisini
ilah edinen kuran ve sünnet nediyor diye bakmaya bile tenezül etmeyen zafer sarhoşluguyla iktidar nigmetlerinin sarhoşlugunda ahretini kaybeden zavali politikacilar
ülke satilirken haracmezat bunu göremeyen küçük dünya menfaatleri için din inden taviz veren ve bunlari menfaat geregi alkişliyan şakşakcilari ile mutlu azinligin dostu olan bu tipleri ALLAHA c.c havale ediyorum ...
türkiyedeki ekonomik düzelme filan yoktur... vardir diyenler türkiye ne üretmiştir..
nereye satmiştir türkiyedeki büyük holdingler kimindir.?
örnek tofaşin yüzde yüz italyan oldugunu biliyormusunuz?
türkiyedeki bankalarin çogunun yabancilarin eline geçtiginden haberiniz varmi?
tarim sal üretimde çiftcinin perişan oldugunudan haberinizvarmi?
türk devletini borçlar altinda ezildigini biliyoruz peki kredi kartlariyla türkmiletinin geleceinin ipotek altina alindigini milyonlarca kişinin icra ve hacizle yada hapis cezasiyla yargilandigindan haberiniz yokmu??
bu hükümetin göstermelik temel atma törenlerinden başka yaptigi hangi icrat imfd den izinsiz yapilmiştir.?
türkiyedeki göstermelik rahatlamanin aslinda bir anlaşmanin ürünü oldugunu kuzey iraktaki kürdevletine göz yuma karşiligi ve kıbrısta tavizvermesine karşilik imf nin musluklari biraz açtigini dış borcumunuz 400 milyar dolar aştigini biliyormusunuz ?
bu hükümetin bu ülkenin vatandaşlarina vadettigi hangi sözünde durmuştur.. kıbrıs için nedemiş ne olmuştur...
EVET BU GİDİŞ BAZİ MENFAAT ŞEBEKESİ SONRADAN GÖRMELER İÇİN İYİ ÇÜNKİ EDİNDİKLERİ MENFAATLERLE SAYESİNDE KENDİLERİNİ ARİSTOKRAT BİR ZÜMRENİN İÇİNE GİRMELERİNE ZEMİN OLUŞTURMUŞTUR...VE ONLARDA MUTLU AZİNLİGA KATİLMİŞLARDİR...YADA KENDİ MUTLU AZİNLİKLARİNİ OLUŞTURMUŞLARDİR..
TÜRKMENLER TÜRKMÜDÜRDİYEN GERİZEKALİ AYDİNLARİDA ALLAHA HAVALE EDİYORUM VE TÜRKMENLER MÜSLÜMANLARA SOYKİRİM UYGULANİRKEN ÖNCE YOK BÖYLE BİŞEYDİYE AÇİKLAMA YAPAN HÜKÜMETİN DİŞ İŞLERİ BAKANİNİN BİR HAFTA SONRA VARDİR DEMESİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ... ABD BÜYÜK ELÇİSİ NEDİYORSUNUZ SAYİN GÜL Ü ANLİYAMADİK DEDİKTEN SONRA BİR UTANÇ VESİKASİ OLARAK TARİHE GEÇECEK SÖZLERİNİ SAYİN GÜLÜN ALLAHA HAVALE EDİYORUM ...
ZİNA TARTİŞMASİ ÇİKARİP ZİNAYİ YASAKLAMAYA ÇALİŞAN HÜKÜMETİN ZİNA KUSAN TV LER İÇİN YAPTİGİ HİÇ BİR ŞEYİN OLMADİGİNİHÜKÜMETİN KONTROLUNDEKİ TRT HALİNİ GÖRMÜYORLARMİ DEVLET ELİYLE KERHANE İŞLETİKLERİNİ GÖRMÜYORLARMİ VE 368 MİLLET VEKİLİYLE GERİ ADİM ATMALARİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ...
Ağustos ayında bütçe açığı tam 2 katrilyon 71 trilyon lira olarak gerçekleşti.
Bütçe açığı 8 ayda tam 18 katrilyon liraya çıktı. Net bazda 10.2 katrilyon lira gelir elde edildi, buna karşılık 12.3 katrilyon lira harcama yapıldı
Açık vermeye devam
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, 8 aylık bütçe uygulama sonuçları ile ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi. Unakıtan, Ağustos ayında bütçe açığının 2 katrilyon 71 trilyon lira, faiz dışı fazlanın ise 3 katrilyon 460 trilyon lira olarak gerçekleştiğini açıkladı.
l Faiz dışı fazla 22.5 katrilyon
Bakan Unakıtan’ın verdiği bilgiye göre Ağustos ayında bütçede, red ve iadeler hariç net bazda 10.2 katrilyon lira gelir elde edilirken, buna karşılık 12.3 katrilyon lira harcama yapıldı. Sekiz aylık harcamalar ise 88.9 katrilyon lira, gelirler 70.8
BU ÜLKEDEMİ EKONOMİ İYİ GÜLDÜRMEYİN BENİ :)))
Konu tarik167 tarafından (18.09.2004 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir..
|