Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.01.2003, 15:23
delicikkk
acabaaa?????

delicikkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Exclamation Saf Gurbetcilerrrrr

S:A

Dün Arenayi ( Ugur Dündarin) cok takdir ettigim bir habercinin programini izledim... ve korkunc derecede rakkam lar duydum... aslinda bunlari ben konusuyordum söylüyordum ama olasilik olarak konusuyordum... ve dün o programda ciddi bir sekilde aynen Milyon Marklarin türkiyeye kuryeler tarafindan getirildigini gördüm.....

Faiz haramdir... Holdinglere paralarmizi yatirilalim... sene sonu 20-40% Kar Payimiz var deyip... saf gurbetciler diye nitelendiren kurye HOca... tüm paralari HOldinlerin sadece 10 is hani calisirken 40-45 is yerini göstererek para topladigini söyledi....ve elinden 300 milyon marki caldiridigini.. sonra o Holdingin polise haber vermeyipte.... mafyaya haber salarak o hocayi dövdürerek paranin nereye gittigine dahil aciklamalar istemesi.. sonra siz yanlis adami dövdünüz aman hocam al su bileti sen dön demeleri..

HOcanin itiraflari.........

HOldingler 2-3 temel atip resmini cekip... 40-45 calisan - yürüyen is yerim var oysa sadece 10 ´ u calisiyor.

faiz haramdir.. siz gelin paranizi bize yatirin ben sana kar payi vericem 20%-40% kadar giden bu paylar ....

ve SAF GURBETCILER, öyle inaniyorlar ki paralarini teslim ettigine dahil ellerinde hic bir delil bile yok.... sadece benim götürdügüm 50-90 milyon diyor.... 300 miyonu geckin DM para türkiyeye tasinmistir diyor....

paranin cogunlukla camilerde toplandigini ileri sürüyor... hoca oldugundan ona cok güvendiklerini o yüzden de gönülleri rahat bir sekilde onunla beraber gidip parayi verdiklerini söylüyor...

BUNLARA NEZMAN DUR DICEKSINIZ.... GÖZLERINIZI ACIN LÜTFEN... bunu cok suistimal eden insanlar var... vermis oldugunuz paranin hic degilse elinizde makpuzu olsun.... körü körüne kimseye inanmayin...

saygilar