|
bak yine anlamadin
ugur dündar´in o aksamaki jetpa ile belgeledigi olaylar dogru olabilir, olmayabilir de, nitekim karsisindaki adam birsürü yanlis bilgileri de düzeltmis bulundu ve medyayi (iftira attilar bir sürü) yerden yere vurdu...
simdi farzedelim jetpa böyle ückagit bir holding, o zaman medyanin dedigi gibi kombassan , yimpas, bilmem daha kactane varsa hepsi bunlar halki (veya müslümanlarin) paralarini yemek niyetine aldigina inanayim ben simdi, inanmam, ama medya hepsini ayni kefeye koyuyor
zaten ayette gecer , kafirlerin getirdikleri haberleri kendi kaynaklarinizla incelemeden kabul etmeyin diye....(özet olarak söyledim)
ben bu holdinglere bayilmiyorum zaten ama medyanin gazina da gelmem cünkü bugüne kadar yalandan baska birsey üretmediler....
ugur dündar islami (seriatiyla birlikte) kabul etmeyen ve laikligi sonuna kadar savunan bir insan, benim kardesim degil, böyle bir insanin getirdigi haberleri arastirmak zorundayim....calistigi kanalin sahibi aydin dogan, aydin dogan zamaninda erbakan´i iktidardan indiren adam (erbakan´ci degilim haaa), dogan bu ülkenin kaymagini yiyen ve batiran insanlardan biri vs. vs. vs
ugur´da chefinin cikarlarini düsünmekler mükellef yoksa isten atarlar ...
olaylara müslüman gözlügüyle bakmamiz lazim sevgili delicikkk, bunuda ancak bizden olan veya bizlere yakin olan basindan takip etmekle olur.
cok uzattim, meseleyi kavramak icin forum yeterli olmaz zaten, kapsamli bir konu, baska konularida acacak bir konu
|