| CE: Kadinin Anatomİsİ sizi anlıyorum, kadınların ve erkeklerin kullandıklar dil farklı ama aslında o kadar da zor değil anlamak kadınları... sadece orta yolu tutun yeter , sizse hep uclardasınız...bakın size kullanılan dilin farlılıgı ile ilgili bi yazı ekliyim: ERKEKÇE
Sokakta
* Erkek der ki: Dans etmek mi, sinemaya gitmek mi ya da yemek yemek mi istersin?
Anlamı: Seninle seks yapmak istiyorum ama önce tüm bu dediklerimi yapmam gerektiğini biliyorum. Önce seni eğlendirmem gerekiyor. * Erkek der ki: Neden senin hakkında konuşmuyoruz?
Anlamı: Kadın dergilerinde birkaç makale okudum, senin hakkında konuşursak bu bildiklerimi döktüreceğim. Sevgilisinin görüntüsü hakkında
* Erkek der ki: Evet, hoş görünüyorsun.
Anlamı: Ben senin bu aptal kıyafetlerinin, birbirinden ne kadar farklı göründüğünü nereden bilebilirim. * Erkek der ki: Harika bir elbise.
Anlamı: Bu elbiseyle göğüslerin ve bacakların harika görünüyor. Sevgilisiyle evdeyken
* Erkek der ki: Birazdan bara gideceğim.
Anlamı: Erkek arkadaşlarımla gidip ilişkilerimizden ve kadınlardan bahsedip içki içeceğiz. * Erkek der ki: Tabii ki seni seviyorum.
Anlamı: Bence şimdi ilişkimizden konuşmayı kesip sevişmeye başlayalım. Zaman kaybetmenin anlamı yok. * Erkek der ki: Sorun nedir?
Anlamı: Şimdi senin, duygusal hormonlarını çalıştırarak her şeyi büyüteceğini biliyorum, olayları abartmadan biran önce çözelim. Yoksa olay, içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. * Erkek der ki: Ne hissettiğimi bilmiyorum.
Anlamı: Ne hissettiğimi tamamen biliyorum ama bu senin hiç hoşuna gitmeyeceği için, sessiz kalmayı tercih ediyorum. Ben senin iyiliğini düşünüyorum KADINCA
Günlük konuşmalar
* Kadın der ki: İyi.
Anlamı: Aslında hiç iyi değil, birazdan ne kadar çok sıkıntı çekeceğin hakkında en ufak bir fikrin yok. * Kadın der ki: Önemli değil.
Anlamı: Seninle ilgili çok hayal kırıklığına uğradım, ilişkimiz hakkında yeniden düşünmeliyim. * Kadın der ki: Özür dilerim.
Anlamı: Ama sen çok daha fazla özür dileyeceksin. * Kadın der ki: Tabii ki umursamıyorum.
Anlamı: Aslında gerçekten çok umursuyorum, eğer birazcık beynin olsaydı sen de bunu anlardın. * Kadın der ki: Ne istersen onu yap.
Anlamı: Aslında ben neyi istiyorsam, onu yapmalısın. Bir randevuda * Kadın der ki: Perşembe akşamı mı, çok isterdim ama meşgulüm.
Anlamı: Bu cümlenin üç anlamı var: a- O akşam gerçekten meşgulüm ama başka akşam çıkalım dersen kabul ederim. b- O akşam işim yok ama seninle görüşmek istemediğim için bu yalanı söyledim. c- O akşam işim yok ama senin benimle buluşman için biraz daha uğraşmanı istiyorum. * Kadın der ki: Bir dakika içinde hazırım.
Anlamı: Otur ve kendine içecek bir şeyler hazırla, hazırlanmam daha birkaç saat sürer. * Kadın der ki: Giyecek hiçbir şeyim yok.
Anlamı: Kıyafetlerle dolup taşan bir dolabım var; ama bu karışıklık içinde kendime uygun şeyi bulamıyorum. * Kadın der ki: Bana kendinden bahset.
Anlamı: Bana aylık gelirinden, kariyerinden, duygusal olgunluğundan, izah yeteneğinden ve tabii ki arabandan bahset. * Kadın der ki: Bu gerçekten çok ilginç.
Anlamı: Yeter senin hakkında çok konuştuk, biraz da benden bahsedebilir miyiz? * Kadın der ki: Hadi kalkıp gidelim canım.
Anlamı: Saat yeteri kadar geç oldu, sen iğrenç derecede sarhoş oldun, birileriyle kavga etmeden yanımdan uzaklaş. Evde
* Kadın der ki: Çöpü boşaltır mısın?
Anlamı: Çöpü hemen şimdi boşalt, senin maçının bitmesini bekleyemem. * Kadın der ki: Her şeyi ben yapmak zorunda mıyım?
Anlamı: Eğer ev işlerinde bana yardım etmezsen birazdan öleceksin. Alışverişte
* Kadın der ki: Benimle alışverişe gelecek misin?
Anlamı: Günün hepsini benimle mağazaların vitrinlerine bakarak ve kendini tamamen bana adayarak geçirebilir misin? * Kadın der ki: Kalçam bununla çok büyük gözüktü mü?
Anlamı: Bu soruya cevap vermeden önce çok iyi düşünmelisin, yanlış vereceğin her cevap aleyhine olabilir. * Kadın der ki: Ne düşünüyorsun?
Anlamı: Saçlarımı yeni kestirdim, kilo verdim, bunları hemen fark edip bana iltifat etmelisin. İlişkide
* Kadın der ki: İlişkimiz hakkında konuşmak istiyorum.
Anlamı: Kendimi tamamen güvensiz hissediyorum, senin bana mükemmel olduğumu ve beni sevdiğini söylemeni istiyorum. * Kadın der ki: Ne düşündüğünü söyle.
Anlamı: Bana ne düşündüğünü söyle, benim ne kadar mükemmel olduğumdan ve beni ne kadar çok sevdiğinden bahset. * Kadın der ki: Beni çok seviyor musun?
Anlamı: Çünkü senin hoşuna gitmeyecek şeyler duydum!
* Kadın der ki: Duygusal değilim.
Anlamı: Çok çok duygusalım ve hassasım. * Kadın der ki: Dırdır etmiyorum.
Anlamı: Senin çok işine yarayacak tavsiyelerde bulunuyorum. * Kadın der ki: Neden daha fazla konuşmuyoruz?
Anlamı: Bence saatlerce ilişkimiz hakkında konuşmalıyız.
mahmure.com
__________________ nasipse doner gelir yemenden , nasip degilse ne gelir elden?? :flower: |