Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.09.2004, 12:03
dilemma
aşkı hapsetme zamana

dilemma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
4 Teşekkür 3 Mesaja aldı
CE: Kadinin Anatomİsİ

sizi anlıyorum, kadınların ve erkeklerin kullandıklar dil farklı ama aslında o kadar da zor değil anlamak kadınları... sadece orta yolu tutun yeter , sizse hep uclardasınız...bakın size kullanılan dilin farlılıgı ile ilgili bi yazı ekliyim:

ERKEKÇE
Sokakta

* Erkek der ki: Dans etmek mi, sinemaya gitmek mi ya da yemek yemek mi istersin?

Anlamı: Seninle seks yapmak istiyorum ama önce tüm bu dediklerimi yapmam gerektiğini biliyorum. Önce seni eğlendirmem gerekiyor.

* Erkek der ki: Neden senin hakkında konuşmuyoruz?

Anlamı: Kadın dergilerinde birkaç makale okudum, senin hakkında konuşursak bu bildiklerimi döktüreceğim.

Sevgilisinin görüntüsü hakkında

* Erkek der ki: Evet, hoş görünüyorsun.

Anlamı: Ben senin bu aptal kıyafetlerinin, birbirinden ne kadar farklı göründüğünü nereden bilebilirim.

* Erkek der ki: Harika bir elbise.

Anlamı: Bu elbiseyle göğüslerin ve bacakların harika görünüyor.

Sevgilisiyle evdeyken

* Erkek der ki: Birazdan bara gideceğim.

Anlamı: Erkek arkadaşlarımla gidip ilişkilerimizden ve kadınlardan bahsedip içki içeceğiz.

* Erkek der ki: Tabii ki seni seviyorum.

Anlamı: Bence şimdi ilişkimizden konuşmayı kesip sevişmeye başlayalım. Zaman kaybetmenin anlamı yok.

* Erkek der ki: Sorun nedir?

Anlamı: Şimdi senin, duygusal hormonlarını çalıştırarak her şeyi büyüteceğini biliyorum, olayları abartmadan biran önce çözelim. Yoksa olay, içinden çıkılmaz bir hale gelebilir.

* Erkek der ki: Ne hissettiğimi bilmiyorum.

Anlamı: Ne hissettiğimi tamamen biliyorum ama bu senin hiç hoşuna gitmeyeceği için, sessiz kalmayı tercih ediyorum. Ben senin iyiliğini düşünüyorum

KADINCA

Günlük konuşmalar

* Kadın der ki: İyi.

Anlamı: Aslında hiç iyi değil, birazdan ne kadar çok sıkıntı çekeceğin hakkında en ufak bir fikrin yok.

* Kadın der ki: Önemli değil.

Anlamı: Seninle ilgili çok hayal kırıklığına uğradım, ilişkimiz hakkında yeniden düşünmeliyim.

* Kadın der ki: Özür dilerim.

Anlamı: Ama sen çok daha fazla özür dileyeceksin.

* Kadın der ki: Tabii ki umursamıyorum.

Anlamı: Aslında gerçekten çok umursuyorum, eğer birazcık beynin olsaydı sen de bunu anlardın.

* Kadın der ki: Ne istersen onu yap.

Anlamı: Aslında ben neyi istiyorsam, onu yapmalısın.

Bir randevuda

* Kadın der ki: Perşembe akşamı mı, çok isterdim ama meşgulüm.

Anlamı: Bu cümlenin üç anlamı var: a- O akşam gerçekten meşgulüm ama başka akşam çıkalım dersen kabul ederim. b- O akşam işim yok ama seninle görüşmek istemediğim için bu yalanı söyledim. c- O akşam işim yok ama senin benimle buluşman için biraz daha uğraşmanı istiyorum.

* Kadın der ki: Bir dakika içinde hazırım.

Anlamı: Otur ve kendine içecek bir şeyler hazırla, hazırlanmam daha birkaç saat sürer.

* Kadın der ki: Giyecek hiçbir şeyim yok.

Anlamı: Kıyafetlerle dolup taşan bir dolabım var; ama bu karışıklık içinde kendime uygun şeyi bulamıyorum.

* Kadın der ki: Bana kendinden bahset.

Anlamı: Bana aylık gelirinden, kariyerinden, duygusal olgunluğundan, izah yeteneğinden ve tabii ki arabandan bahset.

* Kadın der ki: Bu gerçekten çok ilginç.

Anlamı: Yeter senin hakkında çok konuştuk, biraz da benden bahsedebilir miyiz?

* Kadın der ki: Hadi kalkıp gidelim canım.

Anlamı: Saat yeteri kadar geç oldu, sen iğrenç derecede sarhoş oldun, birileriyle kavga etmeden yanımdan uzaklaş.

Evde

* Kadın der ki: Çöpü boşaltır mısın?

Anlamı: Çöpü hemen şimdi boşalt, senin maçının bitmesini bekleyemem.

* Kadın der ki: Her şeyi ben yapmak zorunda mıyım?

Anlamı: Eğer ev işlerinde bana yardım etmezsen birazdan öleceksin.

Alışverişte

* Kadın der ki: Benimle alışverişe gelecek misin?

Anlamı: Günün hepsini benimle mağazaların vitrinlerine bakarak ve kendini tamamen bana adayarak geçirebilir misin?

* Kadın der ki: Kalçam bununla çok büyük gözüktü mü?

Anlamı: Bu soruya cevap vermeden önce çok iyi düşünmelisin, yanlış vereceğin her cevap aleyhine olabilir.

* Kadın der ki: Ne düşünüyorsun?

Anlamı: Saçlarımı yeni kestirdim, kilo verdim, bunları hemen fark edip bana iltifat etmelisin.

İlişkide

* Kadın der ki: İlişkimiz hakkında konuşmak istiyorum.

Anlamı: Kendimi tamamen güvensiz hissediyorum, senin bana mükemmel olduğumu ve beni sevdiğini söylemeni istiyorum.

* Kadın der ki: Ne düşündüğünü söyle.

Anlamı: Bana ne düşündüğünü söyle, benim ne kadar mükemmel olduğumdan ve beni ne kadar çok sevdiğinden bahset.

* Kadın der ki: Beni çok seviyor musun?

Anlamı: Çünkü senin hoşuna gitmeyecek şeyler duydum!

* Kadın der ki: Duygusal değilim.

Anlamı: Çok çok duygusalım ve hassasım.

* Kadın der ki: Dırdır etmiyorum.

Anlamı: Senin çok işine yarayacak tavsiyelerde bulunuyorum.

* Kadın der ki: Neden daha fazla konuşmuyoruz?

Anlamı: Bence saatlerce ilişkimiz hakkında konuşmalıyız.
mahmure.com