s.a
sevgili kardeşlerim...
Bazen düşünüyorum bu gün iktidarda chp yada mhp yada filan fişman olsaydi ne olurdu ve böyle kararlar alinsaydi.
islam ümmetinin bir parçasi olan türkiye cumhuriyetinde yaşayan müslümanlar ve onlarin sözcüsü konumundaki tüm organlar bunlari yapan hükkümete karşi nelere yazarlardi.?
siz düşünün ben düşündüm ve şunu çikardim ..neler yazmazdilarki ülke satiliyor .bunlar din düşmani yok efendim siz oyunuzu bu partilere verirseniz işte böyle olur ..gibi dahada sayisiz eleştirler olurdu...degilmi? olurdu..
eee peki bu gün neler oluyor ?
bu düzenlemeleri açiklamalari yapan parti islam anlayişana sahip islam anlayişina sahip seçmenin destegini almiş bir parti olarak karşimizda bir duvar gibi duruyor...
aglama duvari gibi oldu ya hu..:)))
peki başka neler oluyor?
ya hu bu partinin yaptiklarini yanliş oldugunu
allah için söyleyince birileri resmen kuduruyor biz sadece
allah ve resulunun bize emretiklerini yapiyoruz diyoruz...en azindan yapmaya çalişyoruz .. böyle söyledigimizde cevap şu oluyor siz cahilsiniz ..
üç beş kitap okumuşunuz siyasetten anlamiyorsunuz .. yada dünyanin gercekleri var
abd nin füzeleri avrupanin parasi var borcumuz var . ne yapalim yani yılardir olan yanlişlar birden düzelirmi efendim güçsüzüz imkanlar bukadar v.s .vs
ey sevgili kardeşim biz cahiliz tamam eyvallah da peki bu ayyetler kime inmiş diye bir okuyup düşündükmü??
Ey iman edenler! Eğer kendilerine daha önce kitap verilenlerden bir zümreye uyarsanız, onlar sizi imanınızdan çevirip yeniden kâfir yaparlar.” (Âl-i İmran/ 100)
“Kendi dinlerine uymadıkça Yahudi ve Hıristiyanlar, senden asla razı olmayacaklardır. De ki: ‘Hidayet ancak Allah’ın hidayetidir.’ Yemin olsun ki, sana ilim geldikten sonra, şayet onların arzularına uyarsan, Allah’tan sana ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır.” (Bakara/ 120)
“Onlar Mü’minleri bırakıp kâfirleri dost ediniyorlar. Onların yanında izzet ve şeref mi arıyorlar? Halbuki bütün izzet ve şeref Allah’a aittir.” (Nisa/ 139)
avrupa birligi bir medeniyet projesi degilmi? medeniyet dedinmi herseyi içine alir ..
avrupanin medeniyeti belli degilmi ? şimdi bizi yönetenler nediyor ? nedemek istiyor?
ab gircegiz medeni olacagiz ya hu biz medeni degilmiyiz ..biz maymundan mi geldik ??
taş devrindemiyiz ? gelişmekte olan bir üçüncü dünya ülkesimiyiz? ya hu biz neyiz?
Biz yoksa yetim'miyiz? Bizim tarihimiz yokmu ? bizim insanlik tarihine bir katkimiz yokmu ? biz yenimi düştük dünyaya ? sorular sorular aldatmaci sorular bizi işte böyle koyun gibi yapip yoldularda yoldular..
Her zaman söylemek lazim resullah s.a.v efendiimiz... medenilik diye bişey varsa onun doruk noktasidir.. ve onun tebligi olan islam dini nin benzeri yada ondan üstün bir medeniyet olamaz ...
efendim diyorlarki biz avrupaya girince peh peh :)) onlara islami analatacagiz..islamin ne kadar güzel bir din oldugunu anliyacaklar ve imana gelecekler inşallah öyle olurda ..
şunu düşünmüyormusunuz.. karşinizidakiler islami hiç bilmiyorlarmi sanıyoruz yoksa bizdeki bir çok ilahahiyatcidan daha iyi bildiklerini bilmiyormuyuz, biliyorlar ancak inatlarindan kabul etmiyorlar.
ebu cehil bilmiyormuydu hakikati bal gibi biliyordu ancak içindeki hirslara kötülügü emreden nefs yenik düşmüş şeytana dost olmuştu .
sanki nemrut bilmiyordu gercegi onlarda biliyorlardi . bilmeseydi göge ok atarmiydi ha
firavun secde edermiydi son anda he
işte bati medeniyetinin kuruculari ve yaşaticilarida biliyor islamin hak din oldugunu ancak ayni ebu cehiller gibi direniyor ..
bu gün müslümanlara saldirmalarin asil sebebi kuran hak oldugu açikca ortaya çikmiş olmasindandir onlarin taptigi biliminin onlara hz muhamed s.a.v ve onun tebligi olan kuran allahin sözüdür diyor....
kuran azmü şanda nediyor rabimiz .. bu kitap bazilarinin imanini artirir bazilarinin küfrünü ...
işte bulduklari gercekler kuran kerimin mucize beyaniyla onlarin küfrünü artirmiş endişeye telaşa aceleyle bu gercegi örtme gayretlerini hizlandirmiş zalimleşmelerine
iyice kudurmalarina yol açilmiştir..
şimdi bati bu durumdayken bize ne oluyorda biz batili gibi olacagiz sözüm ona medeni olacagiz diye yirtiniyoruz anlayan varsa bu yana gelsin banada anlatsin lütfen :)))
bizim yapmamiz gerekeni kuran yeni iniyormuş gibi her ayyetini okuyup amel etmeye
çalişmak .. resul s.a.v aramizda oldugunu bilerek onun hoşnut olmiyacagi tüm pislikleri hayatimizdan çarcabuk atmak ...ve kendimize bizden gercekten liderlik ruhsatina sahip
emril mümin arayip bulmak .. ve ilimle rabimizi hoşnut edecek davranişlarla amelerde
yarişmak ... ilmi rabimiz emretigi gibi ehlinden ögrenmek ...onun veli kularina saygida hürmete eksiklik yapmamak ...bir an önce tezden nasuhla tövbe edip hak olan zikir meclislerinden zikirle zikrullahla nefsimize (kötülügü emreden nefise) galbe çalmak