| CE: Windows Update | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | | | as
Okudugun haber dogrudur.
Benim kullandığım Systemler genelde Microsoftdan Update olmuyor ve olsada yapmam zaten
Cidden diyorum internette insanlar varki Microsoft çalışanlarından daha iyi anliyorlar bu systemden.
Belki acımasız bir yorum yapıyorum ama benim izlenimim 1988 den bu yana hep böyle oldu.
Sonuçta Update hiç izin vermiyormuş
Ama Microsoft bunu çıkarmadan göreceksinki insanlar bunun yaninda bir tool çıkaracak yinede update olacak.
Internet ortaminda bilhassa 14-30 yaş gurubu arasında insanlar varki Gates in elemanlarını cebinden cikaracak güçteler.
Gates ne demişti Xbox u çıkarıken biz bir oyun consolu çikaracaz ki bunu kimse modife yapamayacak derken daha gates kürsüden inmeden xbox un chipleri satılmaya başlamıştı.
Ayni konu PS2nun da başına geldi adamlar HD Loader diye bir program çıkardı.
Sony oyunlarını geri çekmek zorunda kaldı
Abi bu bilgisayar konusu varya acaip bir şey ya yemeyip içmeymip yaninda yatan insanlar var ve dehşet şekilde bu konulardan anliyorlar.
Örnek olarak Sims2 oyununda Savedisc V3 olması gerek,
EA nin yeni bir copy protect olayı 4 CD.
Oyunu DVD de aldım, ve Alcohol 120 ile ve gamecopy nin sayfasındaki imageyi indirdim oyun çalışıyor ya.
Hayret ettim.Bazen anlamiyorum, insanlarin bu şekilde zekalı olduklarını.
Ama açıksacı gelecek , Bilgisayar ve insan beni korkutmuyor değil.
I-Robot Filmine bakmadım ama sonucu böylemi olacak acaba.Birde bu insanların tek eksiği maddi imkan eğer maddi imkanlari olsa varya çoktan dünyada robotlar ile insanlar savaşa başlamıştı herhalde. | | | | | sende baya anliyormusun bu konulardan ben sadece okudugum kadarini biliyorum bir oyun cekmesini dahi beceremiyorum ne hikmetse Brenner programlari ne kadar varsa indiriyorum ama kullanmasini bilmedikten sonra dünya kadar program in olmus neye yarar
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |