Konu: Kulak agrisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.01.2003, 14:34
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
664 Teşekkür 249 Mesaja aldı
Kulak agrisi

sa

saglik bölümüne yolu düsenlerden en az kisi benim belki.Nedeni ise o kadar saglikli yasamadigima ragmen Allah a sükür kolay kolay hasta olmam.Lakin bu cumartesi sol kulagim duymaz oldu.Devamli cinliyor herhalde iltihapmi diyorlar neyse ondan.

Dün aksam yani cumartesi günü eczaneden ilac almak durumunda kaldim Allah a sükür pazar günü gecti.Yahu simdide sag kulagim duymuyor.Bu normalmi hayret ya dün aksam dedim yarina kadar sagda duymaz oysa şaka demistim ama simdi gercekten öyle oldu.

Olayi büyütmek isteme ama acaip bir sey ya insan yemek yerken kafasinda sesler olusuyor veya esnerkende kulagi agriyor.

Serbest kürsüye yazmistim sıkı giyin felan derken ben kendim hasta oldum

Ya bu suna benziyor.Bir kere kardesimle camiide oturuyouz o zaman guccüktük tabii.Bize 1 pardak cay verdiler 10 kere dedim bak mucit dikkat et dökme cayi ne oldu dersiniz evet evet aynen en sonunda cayi ben döktüm.:zipp:

Bu kulak agrisida serbest kürsüye yazmis oldugum kış geldi hocam a benzedi.

Bu arada El-Emin kardesin tavsiyesini elbette yerine getirmedim.Ne tavsiyesi oldugunu belki kendi aciklar ya ilkel bile diyemezsin tedaviye

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla