Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.10.2004, 02:19
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
37 Teşekkür 25 Mesaja aldı
CE: Türban yasağı Türkiye'de kalkıyor

yahu ne yazayim ben simdi buraya?!?!?

Sevgili Abdullah Gül!!

Allah rizasi icin!

Bari sen yapma, bu milletin duygularini oksayip mukkaddeslerimizi cigeri bes para etmez sünepelerin diline dolayip asagilamasina vesile olma!!

Ya yap!!

Ya sus!!

Zina meselesi ortaya atildi, ne kadar laik kemalist cagdasyobaz güruhu varsa, dini düsturlarimizi, kutsallarimizi, Müslaman-Türk aile yapisinin ahláki degerlerini tartisma konusu yapip asagiladi durdu, ve Tayyib Efendi de geri adim atti her zaman yaptigi gibi!

Simdi de yeni bir basörtüsü gündemi!

Ne icin?? Yeniden basörtülülere pervasizca müdahaleler yapilsin, kutsallarimiza dil uzatilssin diyemi?!?!?

Bu hükümetin böyle bir sey yapamayacagi kuvvetle muhtemel..

Mazeret hazir "napalim efendim yaptirmiyorlar"..

Madem yaptirmiyorlar, o zaman bu milletin kutsallarini iki de bir kafir avrupanin ve icteki güruhlarin önüne tartisma konusu olarak atmayin!!

BASÖRTÜSÜ ELBET BIR GÜN TÜRKIYEDE SERBEST OLACAK buyurmuslar..

icra makamindasin, yap o zaman..

Muallak ifadeler ile insanlarin hissiyatlarini bir kez daha rencide etmeyin..!

Gerci rencide olan yok, destekcileriniz bile aynen sizin gibi "napalim efendim yapmaya calisiyoruz ama yaptirmiyorlar" diyor..

Bir medeniyetin cocuklari ancak bu kadar aciz ve zelil duruma düsürülebilirdi..

Ya Rab, atalarimiza bagsettigin iman cesaretinin az birkisminida memleketimizin idarecilerine ver ve bu milleti kafir avrupadan meded uman reziller durumundan kurtar

AMIN AMIN AMIN

YAPAMAZ ERTUĞRUL EVLADI SENSİZ,CAN VERİR CANANI VEREMEZ TÜRKLER
EBEDİ HADİM-ÜL HAREMEYNİNİZ,ÖLSEK DE RAVZANI RUHUMUZ BEKLER
Alperen isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla