Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.10.2004, 14:08
AsRi-SaaDeT

AsRi-SaaDeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
6 Teşekkür 6 Mesaja aldı
CE: Başörtüsü yoksa saç da yok!

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ATTAR
abi eline sağlık güzel haber..

ilahiyatçıya bak...

hem kızın erkeğe benzemesi doğru değidir diyerek sözüm ona şeri bir hükmü beyan ediyor..

sonra ALlahın bir kanunu ile diğer kanununa vuruyor..

daha evvel nerde idin ilahiyatçı bey..

kendi ülkende şeriatsızlığın her türlüsü icra edilip de haksız uygulamalar yapılırken nerde idin...

afedersiniz doğruya burada da müslümanlar yabancı bir ülkede yaşamış gibi olduklarından buranın kanunlarına uymak zorundalar..

onlar göre top yekün bütün müslüman baynalr başlarını açsınlar.!!

ne olcak...

mevla affeder...

Allah bacımıza yardım eylesin..

dilerim cennet bacımız okula gitmekten vazgeçer..

hakkın...

islamın...

öğretildiği yerlerde ilim tahsilatına devam eder...

en büyük ilim ALlah'ın kitabının ve de resulullahın sünnetin öğretildiği yerde alnır.

amin
Böyle, sözüm ona 'ilahiyatçilardan' daral geldi artik! Katiliyorum size Attar abi. Sadece bir seye takiliyor kafam..Bir kaç terbiyesiz kanun çikarmis diye okulu birakmak çok agir geliyor bana..Terbiyesizler, çunki haklarimizi elimizden aliyorlar ve en buyuk terbiyesizlik Allahin kanunlarina muhalefet etmektir suphesiz. Ben, hamd olsun suana kadar tesettur sorunlari yasamadim okulda, yasamamda ins. Cennet kardesimin karsilastigi bir durumla karsilasirsam, evet seninde dedigin gibi dusunmeden okulumdan vazgeçerim. Bu konuda taviz vermek çok ters geliyor bana. Sahsi fikrim bu, kimseye isnadda bulunmuyorum kesinlikle. Benim kimligimdir tesetturum, ben ben olamadikça neye yarar varligim? Neye yarar ekonomi uzmanligim, neye yarar psikoloji uzmanligim, binlerce kitabi ezberlemisim neye yarar?
Fakat, butun musluman kiz çocuklarinin okulu biraktiklarini dusunelim. Bu feci olmazmi? Keske Allah'in kitabinin ve Rasulun sunnetinin ogretildigi yerler heryerde olsada, kolaylikla gidilebilinsede, butun kiz çocuklarimizi oralara yerlestirsek, hatta erkek cocuklarimizida..ama maalesef, boyle okullar sayili ve genelde uzakta, ayrica gönderen kim? Cözümü bende bilmiyorum abi, sadece duygularimi paylasmak istedim. Ziyadesiyle uzuyor bu durum beni. Bu haberleri duydukca, kardeslerimi bu halde gordukce, helede bos bos oturmaktan baska birsey yapmadigimi gordukce, hancerliyolar kalbimi sanki...
Mevlam bizi emirleri hakkinda taviz vermekten korusun ins. Saliha kullari arasina yerlestirsin ve bu keferelere ezdirmesin (Amin)