Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.01.2003, 17:33
Ahmet76
Hamd icin Ilim

Ahmet76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Masaallah bu titizliginiz buraya kadar süregelecegini heec düsünmemistim!)))

Konu'nun neden acildigi ve hangi maksatla konulduguna bakarak , Damla kardes'e hak veririm. yani maksat icerigi daha fazla öneme almak, grameri degil. Zaten gramer'e dikkat edeceklerine inanmiyorum dogrusu. ve almanlarin kendilerinin zaten böyle problem olduklarini bildigimden, tartisma gereksiz olabilir....

olabilir dedim cünkü kisilerin de titizligine karsi olmak istemiyorum. titizlik fevkalade önemli birseydir. Titizlikle yapilan calismalarin hayri daha fazla olabilecegine inaniyorum, cünkü ciddi alinir bu calisma. Bu titizliginizi sadece bu gramer islerinizde yapmazsaniz her zaman sizler ve bizler kazaniriz, Allah'in izniyle. Bir isin hayirli olmasi icin Allah'a dua etmekte binevi titizlik yerine geldi bugün, neden mi? :
Hangimiz her isin baslangicinda besmele ceker ve dua eder??? genellikle unutmazmiyiz???

Bu anlamda bu titiz ve icerikli tartismanizi devam sürdürün derim...
Gönül kirmak diye birsey olmaz titiz calismalarda, cünkü gönül kirmamak icinde titizlikle yazilir))

Allah yardimcimiz olsun!!(unutmadim :): )