Sevgili Gülbeseker,
Ölürüm bu kalbimin hop hop atislarini seninle paylasmazsam...[/font]
Bak dinle, bugün öyle duygular gezindiki yüregimde,,,
Hani sen olsaydin kesin dayanamaz adini koyardin.Hatta eminim,yine elimden tutup cekistirirdin beni :)
Kimbilir, belki de koca boyuma aldirmadan,deli gönlümün ardina takilip pesisira ucustugu kizil yapraklarin ardindan benim de kosmam icin israr eder dururdun.
Gülbeseker,öyle özledim ki seni... Keske , keske sen de olsaydin da görseydin bu tatli sonbahar gününde,ben tren beklerken, Sevgili Rabbimizin günesi bulutlarin ardindan nasil gülümsetip,tatli rüzgari inanilmaz bir sefkatle nasil da estirdigini...
Gülbesekerim,
inan bana bir lütüftu Sevgili Rabimizin en cok sevdigimiz kirmizi, hem de kipkirmizi ve sari ve bordo renkli yapraklari günes isiginin danslari esliginde tatli,sefkatli,hafif rüzgarla ,islak ve bos caddede ucusturup savurmasi... Uctu kalbim uctuuuuuuu!
Zor tuttum kendimi el cirpmamak icin...Icimdeki gülümseyis yüzüme öyle bir yayilmis ki...

Kendime geldigimde yine büyüklerin o garip bakislariyla karsilastim.
Ne mi yaptim? Tabii ki sivistim
(Senin kadar umursamaz olmayi hala basaramiyorum, ne yapayim

)
Ama sen benimleydin.

Hem de bütün gün
Icimden sarkimizi söyledim:
Degdi saclarima bahar gülleri
Nazende sevgilim yadima düstü
Gurbette sevgilim aklima düstü
Seni cok özlüyorum Gülbeseker.
Yatmadan önce dua ettim:
Rabbim,
ilim ve rahmetle herseyi kusattin
Yüregimi de kusatma altina aldigin icin sana cok tesekkürederim Allah'im.
Annemi, babami,kardeslerimi ve Gülbesekeri koru.
Gülbesekeri cok özlüyorum.
Onu bana geri gönderir misin Sevgili Rabbim?
Söz veriyorum, eger onu bana geri gönderirsen;en sevdigim kitaplarimi sittin sene önce okumak icin alip da hala geri getirmeyi bir türlü akil edemeyen bütün arkadaslarima icimden söyledigim bütün kizgin sözleri geri alicam
Amin