Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.2004, 00:06
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 192
895 Teşekkür 347 Mesaja aldı
CE: Show başladı

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HiraNur
Katiliyorum agbi akillari yok ama bukadar guce nasil sahipler bilmiyorum Para konusturuyor herseyi iste
Ama bunu anlamak yor değilki HiraNur

Bakınız irak a.Gayet açık.ilk başta kimyasal silahlar vs.. diyerek yola çıkanlar bu gün Saddam ın iyi bir aile babası olmadığını söylüyorlar.

Bu gün Amerikanın akerleri dünyanin her yerinde varlardır hemen hemen.Yalnız birtakim ülke isitsna orayada Terroru destekliyorlar diyerek girmeye çalışmaktalar Irak konusu iyi gitseydi bu gün Amerika bir kaç devlete daha girmişti bu kesin.

Bir insan calisir ve emeğinin karşılığını alır.
Ama bu gün milyarlara sahip olan devlet veya kişilerin emekleri ile karşılığını aldıklarını düşünmüyorum,zor ile zulüm ile alıyorlar.
Evet para konusu bir çok kişi elinin kiridir desede para hiç önemli değil desede bir takim insanlar kendi kendini kandırmaya çalişsalarda.

Bu günki Amerika hükümeti Tarihte ilkdir neden derseniz.
George w.Bush president olduğunda partisinde Amerikanin en zengin insanlarını toplamıştı ve bu ilk defa Amerika tarihinde olan bir konu.

Yazacağın yazının efendisi, yazmış olduğun yazının kölesi ol

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla