Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.2003, 19:32
ErkekFatma
o bir sivasli...

ErkekFatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
ya bu ve buna benzer seyleri okuyunca üzülüyorum.

arkadaslar bunlari daha cok bizden önceki okumamis nesil yapiyor. anliyorumda. kizamiyorum onlara yani onlari burda "elestirmesek" ???

yanlis anlamayin ben sitem falan etmiyorum yazilarinizin bir coguna maalesef hak vermek zorundayim ama onlarin acisindan düsünsene bir kere

adamin yasi 70-80e dogru gidiyor, parasi var kimseye güvenemiyor. bankalar haram diye 4 taraftan bagiriyorlar. adam ölecegini düsünüyor birde faiz yemek istemiyor!
okumamis ama hesaba kitaba akli ermiyor, ben okadar cok insan tnaiyorumki yakin cevremden, adamin parasi var ve esi dahi bilmiyor!!!!!!!!!!!! cocuklarina söyleyemiyor !!!!!!!!

onlarida hosgörüyle karsilamak lazim bence. gözünüzü acin demekle degil ayni ufak bir cocuk gibi onlarin ellerinden tutmak degilmi bizim görevimiz???

ben sahsen düsünüyorum. allah ömür verir, nasip kismet ederse ve bende o yaslara geldigimde acaba dünyada ne degisiklikler olmus olacak??? belki ozaman benimde torunlarim (olursa) bana gözünü acccccc ne cahilsin diye bagiracaklar.

üzülüyourm yaa cidden cok üzülüyourm

herzamanki gibi yine diyorum, cok kötü insan var iyiligi suistimal etmek isteyen. rabbim bizleri iyilerle karsilastirsin daim insallah

selamlar
forumun erkek kizi